Това заяви пред bTV ген. Атанас Атанасов от Демократична България

...
Това заяви пред bTV ген. Атанас Атанасов от Демократична България
Коментари Харесай

Господин Борисов, няма да мине номерът: Атанасов иска не коалиционно споразумение, а подкрепа за кабинета

Това съобщи пред bTV ген. Атанас Атанасов от " Демократична България " във връзка следващия раздор в връзките с ГЕРБ. Ротационното държавно управление виси на косъм, откакто поради плаващите болшинства от ПП-ДБ не влязоха в зала през вчерашния ден. Колацията сложи и ултиматум на ГЕРБ - постави на масата седем целта и изиска гаранции, че те ще бъдат изпълнени в съответен времеви небосвод. В хода на абсурда от ГЕРБ обявиха, че няма да смъкват държавното управление, само че нямат виновност, че " техните закони са по-добри " и събират поддръжка. Лидерът Бойко Борисов изиска и подписването на съглашение за взаимно ръководство. Днес партията организира среща, с цел да вземе решение за оферти от ПП-ДБ излаз от обстановката.

 

" Отнесохме се държавнически след изборите. Не сме го създали, с цел да изперем Борисов. Поискахме властта, с цел да може да пресечем политическата рецесия. За страдание не полочваме поддръжка от ГЕРБ-СДС. Изпълнителната власт е в клещи сред Радев и Борисов “, безапелационен бе Атанасов.

 

" Даваме си сметка какъв брой ще е тежко решението България да остане без постоянно държавно управление в навечерието на локалните избори ", добави още той.

 

Според него Борисов си е трансформирал маниерите, откакто Иван Гешев бе свален от поста основен прокурор.

 

" Това беше значим фактор, тъй като Борисов се опасяваше Гешев да не му отмъсти. Страхуваше се да не бъде задържан за по-дълго време. Примката се охлаби и в този момент прояви храброст да нападна държавното управление, което би трябвало да поддържа “, съобщи Атанасов.

По думите му в Народното събрание ГЕРБ непрекъснато си вършат различно болшинство с Движение за права и свободи и " Възраждане “.

 

Той дефинира, като " неприятна операция “, изявлението на президента, че държавното управление тласка България във война, тъй като ще дадем помощ на Украйна.

Атанасов акцентира, че имат данни, че от както е почнала войната, най-вече помощ е отпътувала по време на последния длъжностен кабинет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР