Това заяви пред bTV депутатът от “Продължаваме промяната” Искрен Митев.

...
Това заяви пред bTV депутатът от “Продължаваме промяната” Искрен Митев.
Коментари Харесай

Искрен Митев: Радев даде неосъществим мандат на БСП и подреди явни опоненти на Нинова в служебното правите...

Това съобщи пред bTV депутатът от “Продължаваме промяната” Искрен Митев.

“Президентът разгласи края на света в своята тирада. Теодора Генчовска бе един от главните играчи за огромната илюзия за РСМ. Радев желае да сътвори усещане, че основава експертен кабинет, а нападна някогашните си партньори”, безапелационен беше Митев.

Той смята, че служебното държавно управление ще се опита да върне страната към осъществяване на контракта с “Газпром”.

“Чирен се нагнетява сега по-бързо в сравнение с предходната година. Смятам, че е неистина, че не е подсигурено разтоварването на полутечен газ. Не знам дали ще имаме полутечен газ. Направили сме всичко належащо, само че в този момент ще забележим най-непознатият за публиката министър - този на енергетиката, дали ще подсигури газ за зимата, или ще върне страната към “Газпром” на по-висока цена”, уточни още Митев.

Той съобщи, че към този момент не може да подсигурява газа за зимата. Обезпечено било синьото гориво за зимата, само че имало още стъпки, които би трябвало да бъдат осъществени от служебния кабинет, добави той. Оставени са четири благоприятни условия и ще стане ясно дали служебния енергиен министър да ги реализира.

“Илин Димитров не е човек на Политическа партия, а специалист, прочут в региона си от години. Той работи старателно огромен запас да бъде ориентиран в туризма”, добави той по въпроса с наличието на депутата от партията на Кирил Петков в служебното държавно управление.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР