Това заяви по Нова телевизия лидерът на „Изправи се! Мутри

...
Това заяви по Нова телевизия лидерът на „Изправи се! Мутри
Коментари Харесай

Манолова призова Борисов да спре да се занимава с квалификации на политици, а да си свърши работата

Това съобщи по Нова телевизия водачът на „ Изправи се! Мутри вън “ Мая Манолова. Тя разяснява и решението на „ Има подобен народ” да не сформира държавно управление.

„ Слави Трифонов ясно сподели причините си. Той разгласи, че е невероятно дълготрайно ръководство. Ако питате мен, имаше място за диалози, за кабинет със лист от задания, с ясно сложени цели, с къс небосвод. Няма какво да се лъжем България е в тежка икономическа и здравна рецесия. Бизнесът е на колене. Хората се опасяват за приходите си, за работата си “, разясни Манолова.

По думите й от „ Изправи се! Мутри вън!” биха подкрепили държавно управление на смяната.

„ Ако ръководителят на Българска социалистическа партия внесе кабинет в Народното събрание, няма да получи поддръжка от „ Има подобен народ”, „ Демократична България”, или ИМВ и ще чака гласовете вероятно на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Трябва да е ясно на българските жители, че внасянето на подобен кабинет, значи поддръжка от партиите на статуквото. Ние сме изпратени в Народното събрание от жителите, които бяха по площадите. Ние не сме изпратени, с цел да поддържаме кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е разграничителна линия, която няма да преминем”, сподели още Мая Манолова.

„ Сигурна съм, че при едни избори, проведени от длъжностен кабинет, голяма част от гласовете на демократичните партии няма да бъда откраднати. Промените в Изборния кодекс лимитират опциите за операции и дават опция на нашите сънародници зад граница да гласоподават. С разнообразни оправдания не вкарваме електронното гласоподаване към този момент 7 години”, разясни водачът на „ Изправи се! Мутри вън”.

„ За мен е значимо партиите и политиците да спрат да се занимават с приемането на папки с мандат и с връщането на папки с мандат, да спрат да се занимават с партийни интриги. Това, от което хората имат потребност, е решение на проблемите им. От ИМВ сме внесли промени в Закона за персоналната помощ, които би трябвало да бъдат признати неотложно. Всеки парламентарен част би трябвало да бъде употребен активно”, безапелационна бе Манолова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР