Това заяви доц. Даниел Смилов - специалист по сравнително конституционно

...
Това заяви доц. Даниел Смилов - специалист по сравнително конституционно
Коментари Харесай

Смилов: Смисълът от кабинет на ПП и ДБ е да подчертаят каква е алтернативата

Това съобщи доцент Даниел Смилов - експерт по относително конституционно право и програмен шеф на Центъра за демократични тактики.

Това Народно заседание има едно болшинство - хартиеното. Неслучайно всички разпореждат очаквания на третия мандат, където това болшинство би могло да се осъществя. Да речем към " Български напредък ", и тогава Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и ГЕРБ биха могли да образуват някакво държавно управление, уточни той.

Ако приказваме теоретично дали ГЕРБ имаше някакъв късмет да опитат съществено да приказвам с Политическа партия и Демократична България, този диалог трябваше да е съсредоточен върху правосъдна промяна, корупция. Но виждаме, че през цялата време ГЕРБ бягат от тази тематика. ГЕРБ разчитат, че след още едни избори на хората толкоз ще им бъде писнало от всякаква смяна, че ще се върне към тяхната нормализация ", сподели още Смилов.

" Ако ГЕРБ в действителност са узряли, че това в действителност се трансформира в спънка... Това е казусът в последните две години. Затова няма на процедура устойчиво ръководство, тъй като ГЕРБ не могат да решат лидерския си проблем ", счита Смилов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР