Това заяви бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов от

...
Това заяви бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов от
Коментари Харесай

Остри сблъсъци в парламента за полицейското насилие, Младен Маринов не видял такова

Това съобщи някогашният министър на вътрешните работи Младен Маринов от трибуната на националното заседание по време на дебатите за основаване на краткотрайна комисия за миналогодишните летни митинги.

Винаги полицията е употребена за политически цели от тези, които посредством нея желаят да влязат в Народното събрание , посочи Маринов. Нека комисията да излъчи инспекциите си, дано да бъдат субективни, само че дано бъдат осъществени инспекции за анонимни сигнали за това за какво са викани представители на ГЕРБ по време на предизборната акция, настоя Младен Маринов.
 Бенатова: Новият шеф на Столична дирекция на вътрешните работи е бил в отпуск в деня на кървавият митинг Бенатова: Новият шеф на Столична дирекция на вътрешните работи е бил в отпуск в деня на " кървавият митинг "
" Антон Златанов е новият шеф на Столичната дирекция на полицията, по неофициална информация. Досега той беше заместник- шеф н...

Той вижда сериозен прогрес в юрист Николай Хаджигенов във връзка с реториката. Вие като добър юрист не би следвало да издавате присъди от тази естрада, да казвате резултати или да вършиме внушения, сподели Маринов. По думите му в противоположен случай се вършат внушения, които не са потвърдени още.

„ Аз най-малко като министър и като жител непрекъснато гледах предавания по какъв начин не спокойно протестиращи жители атакуваха полицейски чиновници “, разяснява някогашният силов министър.

Служебното държавно управление апелирам да извърши инспекции и да не споделяме кой е отговорен преди да бъде направена инспекцията, прикани Маринов, след което последваха бурни освирквания. Служебното държавно управление ни връща в тъмните времена, тъй като били викани членове на ГЕРБ по анонимни сигнали, сподели Маринов.

Бъдете справедливи, ние също поддържаме такава инспекция, прикани Маринов депутатите. Един служител на реда, когато употребява помощни средства при съответните условия, посочи някогашният министър.

Той прикани да бъде непокътнато достолепието на полицията.
 Бойко Рашков за инспекциите за полицейско принуждение по време на митингите: Играеше се пинг-понг от Министерство на вътрешните работи към прокуратурата и назад Бойко Рашков за инспекциите за полицейско принуждение по време на митингите: Играеше се пинг-понг от Министерство на вътрешните работи към прокуратурата и назад
„ Министерство на вътрешните работи е най-силният орган в държавното управление. Така че, напълно разумно и напълно обикновено е да играе водеща роля в измененията, които тр...

, който е част от Отровното трио.

Адвокат Николай Хаджигенов отбрани претекстовете си за настояването да бъде основана краткотрайната комисия. Комисията ще извърши всички дейности, които не е направила прокуратурата, някогашният министър на вътрешните работи и ще бъдат събрани доказателства, с които да бъдат разкрити закононарушенията, обоснова се той.

Ние изискуем на българските жители това, което не е реваншизъм. Така би трябвало да наподобява правораздаването в една естествена страна, уточни Хаджигенов. Вторият въпрос, който би трябвало да прегледа комисията е противозаконните подслушвания., регистрира той.

Причинихме си с миналата комисия известно наслаждение и Хаджигенов прикани никой да не се надсмива на тематиката. Нека не трансформираме полемиката в презрян долнокачествен цирк, настоя той.

От своя страна Маноил Манев съобщи, че в случай че някои е направил закононарушение против спокойно протестиращи жители и бъде потвърдено от съда, то никой от нас не би трябвало да не помни, че едни хора изпълняващи служебните си отговорности били подложени на опит за ликвидиране.
 АЕЖ: След като журналистът Димитър Кенаров беше пребит на митингите против Борисов и заведе дело, Министерство на вътрешните работи поискало данъчна инспекция АЕЖ: След като журналистът Димитър Кенаров беше пребит на митингите против Борисов и заведе дело, Министерство на вътрешните работи поискало данъчна инспекция
" След като предходната година наби и нелегално задържа Димитър Кенаров, преди няколко седмици Министерството на вътрешните работи е изиска...

По думите му същите те български жители, които изпълнявали служебните си отговорности, имало опити да бъдат запалени. Нека да изясним дали е имало опити за палеж или не, прикани Манев.

Той настоя още да се добави противозаконното подслушване в текста на краткотрайната комисия, с цел да се види дали служебният министър на вътрешните работи не е употребява СРС-та. Надявам се с разсъдък и без театрална страсти да преминем към гласоподаване, пожела си Маноил Манев.

ПГ на „ Демократична България “ поддържа основаването на такава краткотрайна комисия. Борислав Сандов се аргументира от трибуната на Народното събрание, че по време на миналогодишните летни митинги службите употребявали сълзотворен газ против него и принуждение против протестиращите хора. Той няма подозрение, че това не били единствено дейности на чиновници на Министерство на вътрешните работи, а дейности подбудени от заповедите на политически ръководители.

 Отстраненият основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Не скърбя за нищо, което съм направил Отстраненият основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Не скърбя за нищо, което съм направил
" Тръгвам си от Министерство на вътрешните работи с високо и гордо вдигната глава. Не скърбя за нищо, което съм направил ", съобщи пред публицисти отстраненият главе...

От Българска социалистическа партия също ще поддържат плана за решение по този начин, както е показан. Важно е да знаят хората дали в сигурността на държавните институции по време на митингите са взели участие частни охранители, настоя аленият народен представител Иван Ченчев.

Лидерът на „ Изправи се. БГ. Ние идваме “. Най-циничното и най-възмутителното е, че по-голямата част от използването на СРС-тата е правено по досъдебни производства за държавен прелом и бунт, регистрира Манолова.

Тя се оплака пред депутатите, че целият офис на гражданската платформа „ Изправи се. БГ “ е била подслушвана. Има доста случаи на полицейско принуждение, което не е разследвано и заметено, уточни Манолова. Ако би трябвало ще обърнем с хастара на открито службите, само че не би трябвало да се злоупотребява с правата на хората по време на митингите, настоя тя.

Мария Капон отсече, че над 100 индивида минали през сълзотворния газ на полицията. „ Искаме да знаем какво беше и кой даде тази заповед. Никога повече като майка не желая да виждам някой да рита децата ни по бъбреците и дробовете. Искам да знам кои бяха те, желая да видя видеокадрите и къде са в този момент тези хора “, настоя Капон.

Депутатът от „ ИТН “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР