Това води отново до превес на опасенията, свързани с по-ограниченото

...
Това води отново до превес на опасенията, свързани с по-ограниченото
Коментари Харесай

Петролът скача още нагоре frognews.bg

Това води още веднъж до превес на опасенията, свързани с по-ограниченото световно предложение на нефт, което е поддръжка на повишаването на черното злато, над страховете от надвиснала международна криза, която да ограничи петролното търсене и ползване и респективно цените.

 

Към 18:00 часа българско време декемврийските фючърси на нефт Брент нарастват с 1,4% към 94 $ за барел. Ноемврийските фючърси на американския лек недопечен нефт WTI се покачват с 2% към 87,50 $ за барел.

 

Петролът е на път да нарастне за втора поредна сесии на търговия, откакто в сряда петролните фючърси се покачиха като реакция на данни за спад на складовите ресурси на недопечен нефт в Съединени американски щати през последната седмица. Вчера президентът Джо Байдън разгласи освобождението на още 15 милиона барела недопечен нефт от Стратегическия петролен запас - последният транш от освобождението на общо 180 милиона барела през последните няколко месеца.

 

Управляващите в Пекин разискват дали да понижат времето, което хората, идващи в страната, би трябвало да прекарат в наложителна карантина от 10 на 7 дни, съгласно източници, осведомени с диалозите, представени от Блумбърг. Евентуалната смяна в досегашната Covid политиката ще би трябвало да бъде утвърдена от висшите ръководители, тъй че към момента може да бъде изменена или въобще да не бъде въведена, уточни един от източниците.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР