Това вероятно е първата стъпка, която ще предприемете, за да

...
Това вероятно е първата стъпка, която ще предприемете, за да
Коментари Харесай

10 неща, които правите, когато си падате по някого

Това евентуално е първата стъпка, която ще предприемете, с цел да бъдете видяна. Дошло е времето за от дълго време закъсняло посещаване в салона, където ще преминете през редица процедури – може би ще промените прическата, цвета на косата си, ще се изправите, в случай че сте била къдрава и назад. Важното е да изглеждате и най-много да се почувствате по-привлекателна. Ако знаете по какви дами си пада индивидът, поради който се гласите, е прекомерно допустимо да желаете да наподобявате на идеала му. 

Излизате на открито

Не сте пръснали толкоз пари в салона, с цел да си седите вкъщи, нали? Дори да сте интроверт, полагате старания да излезете от черупката си и да бъдете видяна, изключително на местата, които вашият обичан посещава. Целта е да ви види и да ахне. 

Отдавате се на нови занимания, изключително в случай че те съответстват с ползите му

Дали става дума за посещаване на фитнеса, скачане с парашут, скално катерене или нещо друго, задачата е да покажете, че имате общи ползи и с това да привлечете вниманието му, както и, несъмнено, да можете да практикувате общото си занимание дружно, с цел да се сближите… 

Усмихвате се 

Усмивката е най-хубавият грим, който една жена може да носи. Това, че сте влюбена, ви кара да го вършиме, даже и неумишлено по улицата, а хората усещат позитивната сила, която излъчвате и тя работи като мощна притегателна мощ. 

Ставате по-великодушна

Когато една жена се влюби, равнищата на нейната приемливост ще скочат до небесата. Тя е подготвена да елементарни на всички и всичко към себе си. Дребните дразнещи обстановки от всекидневието стопират да я тормозят, тя се извисява над останалите и е “над нещата ”, тъй като сега безусловно се рее в облаците – тогава за какво да се интересува, че някой я е прередил на опашка? Какво значение има? Нали е потънала в мисли за обичания, даже не е забелязала какво става наоколо… 

Ставате близка с приятелите му.

Държите непосредствен контакт с тях и се пробвате да се визиите във допустимо най-хубавата си светлина, с цел да може да споделят добра дума за вас пред него от една страна, а от друга – да ви споделят за неговите мисли и усеща. Надявате се позитивната визия, която сте построили за себе си да проработи във ваша изгода и до него да стигне информацията какъв брой прелестен човек сте и че сте жена, която по никакъв начин не е за изпускане.

 

Слушате сантиментална музика

Търсите настоящи сантиментални миксове и като че ли всяка дума е написана тъкмо за вас! Изпращате му ария с вярата той да разгадае посланието и да ви върне отговарящ отговор! Прави го? Няма по- от вас! Това е знак, че откликва на възприятията ви и има интерес. 

 

Усъвършенствате се в правенето на селфи

Търсите допустимо най-хубавия ъгъл и непрекъснато обновявате фотосите си, знаейки, че той ще ги види и следите дали ги е харесал или коментирал. Сърцето ви се изпълва с наслада, когато това се случи. 

Актуализирате непрекъснато статуса си в обществените мрежи

Освен, че по този начин той може да получава информация къде сте и с какво се занимавате, насочвате вниманието към вас и най-много върху обстоятелството, че сте и единствено той може да смени статуса ви… Ако направи решителната крачка. 

Напълвате профила си с послания, които се надявате да схване

Публикувате остроумни и многозначителни мисли. Захващате тематики, които знаете, че са му забавни и ще се включи.. Остава той единствено да откликне… 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР