Това твърди доклад на американския Медиен изследователски център (MRC)Милиардерът Джордж

...
Това твърди доклад на американския Медиен изследователски център (MRC)Милиардерът Джордж
Коментари Харесай

Джордж Сорос е финансирал 253 групи журналисти и активисти в цял свят

Това твърди отчет на американския Медиен проучвателен център (MRC)

Милиардерът Джордж Сорос е вложил повече от 32 милиарда $ в своите организации и е открил връзки с редица добре известни медийни фигури в Съединени американски щати и чужбина посредством финансиране, което “вдъхновява ” милиони хора с възгледите си.

Това твърди отчет на американския Медиен проучвателен център (MRC), представен от “Фокс Нюз ”, предава.

MRC е разпознал минимум 54 видни медийни фигури (сред тях, да вземем за пример, публицисти от водещи организации като Ен Би Си и “Вашингтон Пост ”), свързани с организации, директно финансирани от Сорос.

Изследването на организацията разпознава 253 групи публицисти и деятели в Съединени американски щати и по света, които са получили финансиране от благотворителни организации на Сорос сред 2016 и 2020 година.

Това разрешава на милиардера да “остави несравнима диря в международните медии ”, финансирайки хрумвания като намаляванетона ресурсите за американската полиция и “ЛГБТ фанатизма ” по света, показва отчетът.

Fox News твърди, че демократичният милиардер Джордж Сорос е обвързван с някои от най-влиятелните медийни фигури в Съединени американски щати и в чужбина посредством парични средства, които дава на свързани с тях групи.

" Над 32 милиарда $, които левият милиардер Джордж Сорос е налял в своите организации, с цел да популяризира радикалната си стратегия за " отворено общество " във връзка с абортите, марксистката стопанска система, антиамериканизма, обезкървяването на полицията, екологичния екстремизъм и ЛГБТ фанатизма по света, са му донесли дивиденти ", пишат анализаторите от MRC Business Джоузеф Васкес и Даниел Шнайдер.

" Всъщност финансирането му е помогнало да откри връзки с някои от най-известните медийни персони в Съединени американски щати и в чужбина, които оказват помощ за ежедневното индоктриниране на милиони хора с неговите възгледи. MRC Business откри най-малко 54 видни медийни фигури, които са свързани със Сорос посредством връзките си с организации, които той финансира ", не престават Васкес и Шнайдер.

" Сред тях са персони като водещия на " NBC Nightly News " Лестър Холт и изпълнителния редактор на " The Washington Post " Сали Бъзби. Тази мрежа от медийни връзки разрешава на Сорос да има доста въздействие върху историите, които медиите отразяват, по какъв начин отразяват тези истории и какви истории не отразяват ", пишат Васкес и Шнайдер.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР