Това служебно правителство на Радев ограби Северна България. Ограбиха Севера,

...
Това служебно правителство на Радев ограби Северна България. Ограбиха Севера,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Когато българите осъзнаят кой стои зад Слави Трифонов, ще бъде късно

 Това служебно държавно управление на Радев ограби Северна България. Ограбиха Севера, тъй като автомагистрала " Хемус " е жизненоважна за този район. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ по време на предизборно събитие на партията в село Вълнари, община Никола Козлево. Той напомни, че проектите му за бъдещето са били да се пенсионира, когато бъде приключена автомагистрала " Хемус “.

" Тези хора зорлем ме държат да ръководя “, уточни Борисов. Лидерът на ГЕРБ изясни, че разликата в икономическото развиване на Северна и Южна България е близо три пъти, с помощта на автомагистралите. " Те стопираха и индустриалните зони. Служебното държавно управление единствено стопира развиването на България “, предизвести. 

Председателят на ГЕРБ приканва блюстителите на закона да видят какво вършат сега нашите съперници. " Как записват хора с увреждания, които да не вървят да гласоподават, а напряко да им попълнят бюлетините. Говорим за хиляди. Това ще бъдат първите манипулирани избори. Да забележим дали ще ревизират по какъв начин се записват хора с увреждания “, акцентира Борисов. По думите му от ден на ден кметове и общински съветници му се обаждат и му споделят, че ръководещите ги привикват в полицията и им оказват напън да не вземат участие в акцията за изборите. " Ето това е зеленият ботуш на Радев. Ето това е демокрацията по Радевски. И в случай че не го свалим на време, ще видите по-късно. Аз съм бил в този район по време на Възродителния развой, бях пожарникар, лейтенант в Дулово. Дулово, Каолиново, Разград. Знаете комунистите какво вършиха. Точно тези като Бойко Рашков и компания. Те в този момент ръководят. И аз не знам Движение за права и свободи за какво им уйдисва на акъла. Ако ние бяхме партия като Движение за права и свободи, в устава щяхме да запишем, както в ГЕРБ сме записали, в никакъв случай да не управляваме с Българска социалистическа партия. Има го в устава, решение на конгрес. Защото те не са се отказали от комунистическото си минало “, безапелационен бе. 

Председателят на ГЕРБ напомни, че когато пристигна Орешарски, обединението БСП-ДПС банкрутираха КТБ. " Българска социалистическа партия за жалост към този момент не ни конкурент. Няма ги! Те са първенец по банкрутиране на банки. 25-26 са банкрутирали до в този момент “, напомни Борисов. Той уточни, че по време на ръководството на ГЕРБ Брутният вътрешен артикул надвиши 120 милиарда лв.. " За 10 години с 90% увеличихме Брутният вътрешен артикул. Сега не знам по какъв начин ще се възстановим, след единствено месец ръководство на Служебното държавно управление. Когато българите се осъзнаят кой стои зад, зад " Да, България “, ще бъде късно “, изрази съжалението си водачът на ГЕРБ. 

" Имаме 3 милиона от най-хубавите ваксини в света. Ваксинирайте се! Ще видите септември-октомври още веднъж ще пристигна този смут с Делта, с Южноафрикански и така нататък Ваксинирайте се, тъй като те не са поръчали други ваксини, а на тези ще им изтече срокът. Ваксинирайте се колкото е допустимо по-бързо, тъй като от това ще зависи след това да можете да работите “, прикани хората във Вълнари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР