Това служебно правителство на Радев ограби Северна България. Ограбиха Севера,

...
Това служебно правителство на Радев ограби Северна България. Ограбиха Севера,
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Вълнари: Служебното правителство на Радев ограби Северна България

Това служебно държавно управление на Радев ограби Северна България. Ограбиха Севера, тъй като автомагистрала Хемус е жизненоважна за този район. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборно събитие на партията в село Вълнари, община Никола Козлево. Той напомни, че проектите му за бъдещето са били да се пенсионира, когато бъде приключена автомагистрала „ Хемус “. „ Тези хора зорлем ме държат да ръководя “, уточни Борисов. Лидерът на ГЕРБ изясни, че разликата в икономическото развиване на Северна и Южна България е близо три пъти, с помощта на автомагистралите. „ Те стопираха и индустриалните зони. Служебното държавно управление единствено стопира развиването на България “, предизвести Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ приканва блюстителите на закона да видят какво вършат сега нашите съперници. „ Как записват хора с увреждания, които да не вървят да гласоподават, а напряко да им попълнят бюлетините. Говорим за хиляди. Това ще бъдат първите манипулирани избори. Да забележим дали ще ревизират по какъв начин се записват хора с увреждания “, акцентира Борисов. По думите му от ден на ден кметове и общински съветници му се обаждат и му споделят, че ръководещите ги привикват в полицията и им оказват напън да не вземат участие в акцията за изборите. „ Ето това е зеленият ботуш на Радев. Ето това е демокрацията по Радевски. И в случай че не го свалим на време, ще видите по-късно. Аз съм бил в този район по време на Възродителния развой, бях пожарникар, лейтенант в Дулово. Дулово, Каолиново, Разград. Знаете комунистите какво вършиха. Точно тези като Бойко Рашков и компания. Те в този момент ръководят. И аз не знам Движение за права и свободи за какво им уйдисва на акъла. Ако ние бяхме партия като Движение за права и свободи, в устава щяхме да запишем, както в ГЕРБ сме записали, в никакъв случай да не управляваме с Българска социалистическа партия. Има го в устава, решение на конгрес. Защото те не са се отказали от комунистическото си минало “, безапелационен бе Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ напомни, че когато пристигна Орешарски, обединението БСП-ДПС банкрутираха КТБ. „ Българска социалистическа партия за жалост към този момент не ни конкурент. Няма ги! Те са първенец по банкрутиране на банки. 25-26 са банкрутирали до в този момент “, напомни Борисов. Той уточни, че по време на ръководството на ГЕРБ Брутният вътрешен артикул надвиши 120 милиарда лв.. „ За 10 години с 90% увеличихме Брутният вътрешен артикул. Сега не знам по какъв начин ще се възстановим, след единствено месец ръководство на Служебното държавно управление. Когато българите се осъзнаят кой стои зад Слави Трифонов, зад „ Да, България “, ще бъде късно “, изрази съжалението си водачът на ГЕРБ.

„ Имаме 3 милиона от най-хубавите ваксини в света. Ваксинирайте се! Ще видите септември-октомври още веднъж ще пристигна този смут с Делта, с Южноафрикански и така нататък Ваксинирайте се, тъй като те не са поръчали други ваксини, а на тези ще им изтече срокът. Ваксинирайте се колкото е допустимо по-бързо, тъй като от това ще зависи след това да можете да работите “, прикани Бойко Борисов хората във Вълнари.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/4224468677576617
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР