Това ще е най-дългото лунно затъмнение за 20 и 21

...
Това ще е най-дългото лунно затъмнение за 20 и 21
Коментари Харесай

Пелнолуние и пълно лунно затъмнение на 27 юли

Това ще е най-дългото лунно затъмнение за 20 и 21 век, което ще продължи 1 час и 43 минути и ще се състои от две етапи - отчасти затъмнение и общо.

По принцип, от началото до края, необикновеното затъмнение на Луната ще продължи съвсем четири часа в двете етапи. Лунните затъмнения постоянно се появяват при пълнолуние, когато Слънцето и Луната са противоположни (намират се в опозиция) и Земята, преминаваща сред тях, хвърля сянка върху Луната, т.е. затъмнява я. Пълното лунно затъмнение се назовава "кървава луна ", заради червеникавия цвят, който нощното величие придобива.

„ Каквото е горе, такова е и долу!” Напрежение измежду планетите и ситуацията в обществото ще стане нервна и нападателна. Всичко това ще накара хората да станат прекомерно възбудими или депресирани, да работят не напълно умишлено, без доста да мислят, под въздействието на подсъзнанието. Луната дава отговор за психическото положение на индивида, по тази причина по време на затъмнението хората може да се усещат дискомфортно, да изпитват вътрешна незадоволеност, нараснала нервност и възбудимост. Лесно поемат отрицателната сила на околния свят. Създават се условия за неустойчивост, напрежение, мощни страсти, липса на самоконтрол, неовладени дейности. Не се поддавайте на безразсъдни дейности. Премислете няколко пъти преди да предприемете нещо. Конфликтите в фамилията ще са чести заради засегната горделивост или неоправдани упования. Марс е назадничав, по тази причина би трябвало да бъдете още по-внимателни, защото става двойно по-опасен. Съответно не се предлага да се стартира нищо ново и значимо. Възможно е обновяване на военни спорове някъде, защото Марс е война, а ретроградността е обновяване. Въобще двете ретроградни планети - Меркурий и Марс - в края на месеца и началото на идващия, могат да доведат до безпорядък в международната икономическа конструкция. Възможно е ненадейно сриване на пазарите, както и началото на огромни международни търговски войни.

Добрата вест е, че полусекстилът на Сатурн към пълнолунието и затъмнението и в тригон към Уран смекчава малко отрицателните трендове. Благоприятно укрепване идва и от идният тригон на Венера с Плутон.

На пътя ви могат да зародят спънки и Вселената непрестанно ще слага човек пред обстоятелството, че не всичко зависи от неговите стремежи и от време на време е по-полезно да се подчиняваме на събитията и просто да следим обстановката в профил.

Към дръзкият апел на планетите би трябвало да се отнасяме метафизичен. Често се случват сходни феномени и ние би трябвало да ги одобряваме със примирение и схващане. Полезни са благотворителните дейности - всяко положително дело, осъществено в деня на лунното затъмнение, сигурно ще се върне при вас многократно, тъй като резултата на Бумеранга постоянно работи. Но правете всички безкористно, нямайте задни мисли, не очаквайте компенсация за добрините си.

Лунното затъмнение ще засегне всички знаци на Зодиака, само че най-много ще повлияе на Телец, Лъв, Скорпион, Водолей. Ако във вашата натална карта имате персонални планети и значими точки (Acs, MC, IC) от 0 до 9 градуса в тези закрепени знаци, идващите месеци могат да бъдат от решаващо значение. Повече на въздействието на лунното затъмнение ще бъдат подложени дамите, хора, които имат в хороскопа си слаба и ранена Луна (когато тя се намира в несъответствуващи знаци, домове и подписва неприятни аспекти с другите планети), както върху деца до 4 година възраст, също и мъже, при които доминира в тънкото им тяло повече женска сила.

По време на лунното затъмнение, доста от нашите мисли ще се материализират, по тази причина би трябвало да приемем вярната конфигурация. Използвайте техниката за визуализацията, проявете креативно въображение - представете си, че всички ваши секрети стремежи към този момент са осъществени и фантазиите ви сигурно ще се осъществен, това е единствено въпрос на време. Подходящо време за духовни практики, медитация.

Един час преди затъмнението е добре да не говорите. Препоръчва се да вземете противоположен душ. Започва се със студена и се приключва със студена вода като преди този момент няколко пъти би трябвало да редувате студена с гореща вода.

Един час преди затъмнението на мудни глътки изпийте чаша вода с мисълта, че тази вода ще ви пречисти (може да я заредите с Рейки). Препоръчва се 10 минути преди започване на затъмнението да легнете с глава на изток (или на север). По време на релаксацията може да си представяте въображаемо своя двойник, върху който трансферирате всички свои дефекти и качества, от които желаете да се освободите. Прехвърлете му и проблемите си. После го завийте въображаемо във фолио примерно, поставете го в един балон, на който отрязвате връвта и го пускате в небето, той постепенно се отдалечава от вас, до момента в който напълно изчезне. Останете и по-късно още малко да полежите. Час след затъмнението изпийте втора чаша с вода на мудни глътки с мисълта за новият човек, който към този момент сте.

6 часа преди пълнолуние всякаква работа с растенията е по-добре да се приключи. Да продължите може към този момент 6 часа след точното време на пълнолунието.

Бъдете мощни, смирени и приемайте метафизичен нещата!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР