Това се случва, когато не отговаряш на въпроси“, каза полицейски

...
Това се случва, когато не отговаряш на въпроси“, каза полицейски
Коментари Харесай

Съквартирантите в Мериленд заведоха дело, след като полицията застреля кучето им по време на предполагаемо незаконно претърсване на дома

„ Това се случва, когато не отговаряш на въпроси “, сподели полицейски чиновник от окръг Принс Джордж, до момента в който кучето на Ерика Умана лежеше на земята, парализирано и кървене.

Минути по-рано, в един летен ден на 2021 година, служители на реда гръмнаха кучето на Умана, примес от боксьори на име Хенеси, по време на безредна борба в жилището на Умана.

Сега Умана и нейните съквартиранти - Ерика Санчес, Дайри Бенитес и Брандън Куевас - са подали тъжба против полицейското ръководство на окръг Принс Джордж и няколко от чиновниците му, заявявайки, че полицията няма право да влиза в жилището им, да стреля по кучето им и да ги задържа. Делото желае над 16 милиона $ за хипотетично подлагане на несъразмерна мощ, нелегално претършуване и изземване и подправен арест.

„ Този ​​случай е безсрамие. Той е непоносим, срамен и ненавиждан “, Уилям Мърфи, юрист, представляващ съквартирантите, сподели в известие за пресата в понеделник. „ Тези чиновници искрено малтретираха и малтретираха нашите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР