Това се случва доста често - партньорите, малко след началото

...
Това се случва доста често - партньорите, малко след началото
Коментари Харесай

Върнете страстта във връзката си само с една лесна стъпка

Това се случва много постоянно - сътрудниците, малко след началото на връзката, стартират да одобряват дамите си за даденост. Постепенно бизнесът става по-голям. Понякога цяла вечер може да не кажете нито дума. Да, доста е мъчително и обидно, само че знайте - можете да наклоните везните във вашата изгода, единствено в случай че желаете.
Много е просто - колкото е по-трудно е да се получи нещо и колкото повече време и старания са нужни, с цел да се заслужи, толкоз повече започваме да оценяваме това „ нещо “.
Когато в дългогодишна връзка вниманието и интимността станат необичайност, т.е. сътрудникът престава да ги получава в неограничени количества, това постоянно води до миг, в който стартират да ви обичат, ценят и почитат доста повече от преди.
Партньорът ви стартира да мисли за това къде се намирате в този момент, дали можете да бъдете щастливи без него и дали ще ви загуби, в случай че остави нещата както досега. Всичко това работи, единствено в случай че мъжът към момента ви обича.

Известно е, че доста мъже са родени ловци. Те обичат да преследват плячката и им е прелестно да преодоляват компликациите при преследването ѝ. И колкото по-големи са тези компликации, толкоз повече ценят полученото.
Ако изпаднете в такава обстановка, спомнете си, че вашият мъж обича да усеща, че ви търси. Иска да знае, че е по-добър от всички останали. Той, метафорично казано, желае да показва на всички останали мъже, че е съумял да ви хване и настани в своята пещера, преди някой от тях да е съумял...

Достъпност и логика на психиката на разбиране на полезностите
Ако би трябвало да избирате сред торба с въглища и торба с диаманти, какъв ще бъде вашият избор? Повечето хора незабавно дават отговор диаманти. Разбира се, всички знаем, че и двете са минерали, извлечени от земята. Само в този момент диамантите са доста по-рядко срещани от въглищата, за добиването им са нужни доста повече старания и затова цената им в очите на другите е доста по-висока.
Колкото по-малко налични изглеждате на мъжа си, толкоз повече той ще ви възприема като елмаз, който безусловно би трябвало да получи.
Несигурността вълнува душата на индивида
 10 шокиращи разлики сред мъжете и дамите 10 шокиращи разлики сред мъжете и дамите
1. Брак - Жената се омъжва за мъж, като чака той да се промени с годините, само че той по този начин и не го прави. – Мъжът се дами за жена...
Много хора обичат да поддържат живота си обичаен и спретнат. И в случай че вашият мъж е един от тях, той несъмнено ще бъде засегнат, в случай че ненадейно и без предизвестие се отдалечите от него, защото това ще внесе забележителна доза неустановеност в живота му.
Има връзки, в които сътрудниците са толкоз привикнали един с различен, че чакат да се виждат един до различен в позната среда всеки ден, без изключение. Но в случай че пристигна денят, когато не сте наоколо, и се окаже, че надалеч не сте толкоз налични, колкото му се е коствало преди, това ще му аргументи съществено възприятие на неустановеност в живота и съвсем ще наруши моделите на живот, с които е привикнал.
Той ще стартира да осъзнава, че без вас животът му внезапно е станал забързан, скучен и нерешителен. И когато внезапно почувства остро предпочитание да ви върне по всевъзможен начин, любовта ще го залее незабелязано. Подтикван от неустановеност по отношение на бъдещето на връзката ви, той ще стартира да поставя огромни старания, с цел да ви държи покрай себе си и да предотврати раздялата.
Страхът може да подтикне човек към подвизи
Най-силната страст, която може да подтикне човек да предприеме незабавни дейности, е... страхът. Страхът от загуба на обичан човек в доста случаи се оказва доста по-силен от желанието да разнообрази половия си живот с други дами. И точно този боязън вие пробуждате в душата на вашия мъж, когато внезапно престанете да бъдете непрекъснато с него.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР