Еминем изпраща на Вивек Рамасвами писмо за прекратяване и отказ, в което му казва да спре да рапира песните си

...
Това се случи, след като 38-годишният, който се надява да
Коментари Харесай

Това се случи, след като 38-годишният, който се надява да стане кандидат за президент на Републиканската партия през 2024 г., изпълни импровизирано изпълнение на Lose Себе си на панаира на щата Айова.

Г-н Рамасвами е най-младият основен републикански кандидат в историята и се бори за републиканската номинация - въпреки че няма политически опит.

Тръмп, бившият президент, е като републиканец, който ще се изправи срещу действащия президент демократ през следващата година - въпреки че е изправен пред .

„Ще оставим рапването на истинския слаб сенчест“

В писмо, което беше съобщено първо от Daily Mail, BMI каза на кампанията на г-н Рамасвами, че вече няма да лицензира музиката на Еминем за използване от кампанията на г-н Рамасвами.

„BMI получи съобщение от Маршал Б. Матърс, III, професионално известен като Еминем, възразява срещу използването на музикалната композиция на Еминем от кампанията на Вивек Рамасвами“, се казва в писмото на BMI.

Той отмени лиценза на кампанията да използва музиката на Еминем.

Г-н Рамасвами изглежда се съгласи с искането. „За съжаление на американския народ, ще трябва да оставим рапирането на истинския тънък сенчест“, каза Триша Маклафлин, говорител на кампанията, пред NBC в текстово съобщение.

Г-н Рамасвами отговори на ситуацията на X, по-рано известен като Twitter.

„Ще се изправи ли The REAL Slim Shady Моля? Той не просто каза това, което мисля, че е направил, нали?“ написа той, имайки предвид друга песен на Еминем.

Прочетете още:
Кой е Вивек Рамасвами?
Кой се кандидатира за следващия президент на САЩ?
Тръмп избира Интервю с Карлсън по време на дебата

Рамасвами е набелязан от съперници в републиканския дебат

Надеждата на републиканците беше в центъра на много от най-драматичните моменти от миналата седмица.

Г-н Рамасвами, яростен защитник на Тръмп, се сблъска с ожесточение от по-опитните си съперници, които изглежда го смятаха за по-голяма заплаха от губернатора на Флорида Рон ДеСантис, който изоставаше с далечна втора позиция от Тръмп в републиканските първични избори за дълго време .

Г-н Рамасвами не е първият кандидат за президент, който получава отпор от изпълнители за използването на тяхната музика.

През 2015 г. мениджърът на Нийл Йънг каза, че Тръмп не е упълномощен да използва Rockin “ в Свободния свят, докато през 2000 г. Джордж У. Буш беше помолен да спре да свири хита от 1989 г. „Няма да отстъпя“ от Том Пети.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР