Това събитие много ясно показва, че нашите местни страсти са

...
Това събитие много ясно показва, че нашите местни страсти са
Коментари Харесай

Бъчварова: А какво ще правим когато имаме правителство, а доверие няма

Това събитие доста ясно демонстрира, че нашите локални пристрастености са доста незначителни на фона на огромните проблеми, които се случват в света - това разяснява социологът Румяна Бъчварова, шеф на политическия кабинет на премиерския мандат на Бойко Борисов, някогашен дипломат в Израел, във връзка жестокия терористичен акт край Москва.
" Рано е за справедлива оценка, нещастието е доста огромна и не може да мине без последствия, тъй като явно зад нея стои предумисъл. Това събитие измества по някакъв метод фокусът върху Русия, тъй като тя от явен агресор се трансформира в жертва и това ще се отрази на отношението към Русия ", сподели Бъчварова.
По думите ѝ, всяка една страна би трябвало да има подготвеност да се оправя с такива проблеми и всяко едно политическо деяние би трябвало да регистрира този факт, че може да се наложи да се оправяме с такива проблеми.
" Това е отговорността на всеки един политик и на всеки един договарящ, всеки един участник в нашата си дребна рецесия. Всички имат вяра, че ще има държавно управление, тъй като това е обликът на разсъдъка в тази обстановка. Големият въпрос обаче остава - какво вършим, когато има държавно управление, какво прави това държавно управление, по какъв начин работи. И въпросът с доверието - сред участниците в държавното управление и къкво ще създадат, с цел да възстановят доверието на жителите ", уточни още Румяна Бъчварова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР