Това са Смолян, Кърджали и Хасково. През следващото денонощие, с

...
Това са Смолян, Кърджали и Хасково. През следващото денонощие, с
Коментари Харесай

Вече Е Надвиснало Над България! Код За Опасно Време, След Малко Стихията Ще Се Изсипе В Тези Три Града!

Това са Смолян, Кърджали и Хасково. През идващото денонощие, с прекосяването на плитък циклонален ураган през Егейско море към Проливите и Черно море, преваляванията ще се засилват и усилят. Ще бъде най-вече облачно, на доста места ще превалява сняг, като още през нощта и в югоизточните региони, с понижението на температурите, дъждът ще премине в сняг.

Ще се образува снежна завивка, по-значителна в планинските региони. Още преди обяд в югозападните региони преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад и с него ще продължи да прониква леден въздух. Минималните температури ще бъдат сред минус 5° и 0°, по Черноморието до 2-3°, а оптималните - сред минус 1° и 4°. Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и ще бъде доста по-високо от междинното за декември, написа Пловдив24.

Над планините ще бъде облачно с превалявания от сняг, обилни в Рило-Родопската област и в Предбалкана. Снежната завивка ще продължи да се усилва. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад и ще има снежни виелици, а по планинските проходи ще се образуват и навявания. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 5°, на 2000 метра - към минус 10°. Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания, най-вече от сняг. Ще духа до сдържан северен вятър. Максимални температури на въздуха: 3-5°. Температурата на морската вода е 11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР