Това са първите общи снимки на бившата съпруга на актьора

...
Това са първите общи снимки на бившата съпруга на актьора
Коментари Харесай

ПАПАРАШКИ СНИМКИ на бившата на Васил Драганов с новия й мъж и бебето им!

Това са първите общи фотоси на някогашната брачна половинка на артиста Васил Драганов - Андреа с новия й мъж Борислав Манов и общото им бебе, което се появи на света едвам преди два месеца. Знаем, че то е момиченце, което кръстиха Аглая.

Борислав, който е ресторантьор, се прочу в страната като " елементарния кебапчия ", както го наричаше в медиите Васил Драганов. Раздялата сред Драганов и жена му бе толкоз скандална и шокираща, че изкара на бял свят куп кирливи ризи, изключително тези на артиста.

Помним по какъв начин Андреа през сълзи разказваше за издевателството и побоищата, които търпяла от него, до момента в който най-после не й писнало. Днес двамата са разведени публично, а наподобява, че Андреа и Борислав Манов водят спокоен и естествен живот с детето си.

Родилката наподобява отлично, въпреки това да е третото й раждане. Както е известно, тя роди две деца - момиче и момче, и на Васил Драганов. Въпреки това фигурата й е все по този начин слаба, съгласно някои даже прекомерно слаба, само че това сигурно се държи на ген.

Не се знае в какви връзки са в този момент Андреа и Васил Драганов, само че се допуска, че свадите са утихнали, а двамата поддържат връзка дотолкоз, доколкото това е обвързвано с наследниците им.

Тагове: Васил Драганов Андреа Борислав Манов Андреа и Васил Драганов Андреа и Борислав Манов бебе родилка раждане
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР