Това са някои от черно-белите портрети, пълни с емоция от

...
Това са някои от черно-белите портрети, пълни с емоция от
Коментари Харесай

Силно емоционални портрети на бездомни хора от Lee Jeffries

Това са някои от черно-белите портрети, цялостни с страст от Lee Jeffries. Той избира да снима бездомни хора, които среща в Европа и в Съединените щати.

През 2008 година счетоводителят и фен фотограф Lee Jeffries е в Лондон, с цел да вземат участие в маратон. В деня преди маратона, той взема решение да се разноски и да направи няколко фотоси. Близо до площад Leychaster, Lee Jeffries вижда бездомно момиче да лежи в спален чувал, посред купчина от картонени кутии с китайска храна. Тя вижда, че той я снима и стартира да му крещи. " Имах избор: да се обърна и да си потегли, или да остана и да се извиня. Аз избрах второто. “, споделя фотографа.

Тази преживелица дефинира метода на Lee Jeffries към фотографията и предмета му на работа. Той прави тези висококачествени портрети, до момента в който се пробва да сътвори връзки с всеки един хората, които снима. " Исках да видя техните страсти. Аз съзнателно ги поглеждах в очите, пробвайки се да ги накарам да признаят възприятията си. Бях част от техния свят, а за останалите минувачи, като че ли те бяха невидими. Бездомните хора са част от нашето обществото и ние би трябвало да се отнасяме към тях по съответния метод. Чувствам голямо почитание към всички, с които се срещнах и се надявам това де е взаимно. "

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19

„ Призовавам да надскочим предразсъдъците си и да осъзнаем, че тези същите хора, са хора като теб и мен. ", Lee Jeffries

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР