Това са думите на нападнатия общопрактикуващ лекар в русенското Ново

...
Това са думите на нападнатия общопрактикуващ лекар в русенското Ново
Коментари Харесай

Нападнатият лекар от Ново село: Чувствам се уплашен и оскърбен

Това са думите на нападнатия общопрактикуващ доктор в русенското Ново Село от Венцислав Ангелов-Чикагото при започване на седмицатa - доктор Ивайло Иванов.

Лекарят мъчно схванал, че от него се търси отговорност за умрял пациент след ваксина. И се опитал да изясни на брачната половинка на умрелия, че мъжът ѝ се е заразил с Коронавирус и е постъпил за лекуване в болница. И единствено епикризата можела да даде изясненост за положението му. Но Венцислав Ангелов и дамата не желали да го чуят и повтаряли тяхната версия за гибел след ваксина, сложена от доктор Иванов. До сбиването се стигнало когато лекарят ги помолил да не го снимат и ги приканил да изоставен кабинета му.

„ И въпросният мъж се приближи към мен с някакви такива виканици и стартира да ме разпитва за някакви къси характерности, при което аз го бутнах, той имаше някаква стойка с телефони и този човек пощуря и откачи - взе да ме блъска с едната ръка, събори ми очилата, одра ме и се спречкахме - това е цялата работ”, спомня си доктор Иванов пред Нова телевизия.

За изказванието на Чикагото, че докторът е счупил носа му, той отговори по този начин: „ Може да твърди всичко. Аз имам рана зад ухото, охлузвания на лявото слепоочие, по врата от тази страна, където ме беше съборил”.

„ Как да се усеща човек, който е повален на пода, изплашен, потиснат, засегнат от всичко това?”, пита лекарят.

Д-р Ивайло Иванов е подал тъжба в полицията. Ще разиска с юристите си дали да заведе гражданско дело против Венцислав Ангелов. Инцидентът няма да го откаже да се грижи за пациентите от три села.

„ Това е следващото неприемливо деяние. Ние сме си в кабинетите да оказваме помощ на хората, ние не се бием с пациентите си”, безапелационен е лекарят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР