Това реши Софийският районен съдДвама от тримата задържани за грабежа

...
Това реши Софийският районен съдДвама от тримата задържани за грабежа
Коментари Харесай

Двама от тримата задържани за грабежа на магазин в кв. Гео Милев остават за постоянно в ареста

Това реши Софийският областен съд
Двама от тримата арестувани за грабежа на магазин в столичния кв. " Гео Милев " остават за непрекъснато в ареста. Мотивът на Софийския областен съд е, че има задоволително данни, че точно те са направили закононарушението, както и заради заплахата от осъществяване на ново действие.

От Районната прокуратура прецизираха, че и тримата мъже са били с качулки и маски, само че продавачката е разпознала двама от тях. Единият е насочил револвера към нея, след което дамата предала сумата от касата. Вторият причинител ги е взел. Третият арестуван от Министерство на вътрешните работи не е сниман от камерите в региона. Той не е разпознат и от потърпевшата, предава Нова ТВ. 

Въоръженият обир стана в късния следобяд на 29 декември. След акция на Столична дирекция на вътрешните работи двама от причинителите бяха арестувани, като в дома на единия в кв. " Гоце Делчев " бяха открити два газови револвера, сгъваем нож, муниции за огнестрелно оръжие, както и пари. Третият е арестуван малко по-късно, като на адресите им са открити и облеклата, с които е осъществен грабежа. Всички са престъпно проявени.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР