Това решение (за ареста) е взето на една оргия с

...
Това решение (за ареста) е взето на една оргия с
Коментари Харесай

Оргия. Вакханалните потайности

" Това решение (за ареста) е взето на една оргия с доста уиски, бяло вино, пици на кристали, и заря поръчали, с единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки 100%, че правят противозаконни дейности и тъкмо тези хора, които видно са корумпирани, са се захванали да вършат правосъдна промяна и да желаят техният сатрап да е едноличен стопанин в КПКОНПИ ". Бойко Борисов.
***
Съдът дефинитивно разгласи за противозаконен ареста на Бойко Борисов от 17 март 2022 и в коментар по тоя въпрос някогашният министър председател направи картинно изложение на събитията, при които е взето пъкленото решение за ареста, който го направи български Навални и български Мандела - като че ли не ни стига, че си имаме български Бойко Борисов. 
Явно някой участник в оргията е решил да изповяда прегрешението си пред Борисов, затова и последният е информиран за тия тънки детайлности в дебелото безвластие против него. И по този начин тайните станаха очевидни - някъде, може би в Министерския съвет, в условия на разпасан разгул, сред пицата на кристали и глътката амброзия разпищолените властници решили да потормозят Борисов, пиарката му и някогашния финансов министър (другите задържани в тази паметна вечер). 
Това евентуално е станало по този начин. 
Помътените мозъци преценяват, че от този арест нищо значително няма да произтече, само че желанието им за разпра е по-силно и от закона, и от обикновените човешки усеща. 
Кирил Петков с изпокъсани копчета на ризата споделя:
" Рашков! Не можем да бием Борисов на избори, само че можем да го подложим на полицейски произвол. Нека му сервираме тази чаша бучиниш! "
А Рашков с взор на кристали отбелязва:
" Прокуратурата няма да ни спомага... Ще го държим една вечер на пейката и ще би трябвало го пуснем ". 
" Това няма никакво значение - кандилка се като неваляшка Асен Василев. - Ще го арестуваме, ЗАЩОТО съдебномедицинска експертиза В КРИЗА! " - крещи финансовият (тогава) министър. 
Той евентуално има поради, че е в рецесия на полезностите и междинната възраст. 
А Лена Бориславова, смесвайки бяло вино с уиски на кристали, измисля някакво полицейско оскърбление за Севделина Арнаудова. От чиста женска завист и професионална злоба...
Всичко това ние единствено си го представяме, тъй като не сме били там, а оргиите са нещо скрито. 
Оргиите като такива водят началото си от така наречен гръцки мистерии - секрети ритуали, свързани с култа към всякакви богове, изключително към бога на виното Дионис, който в Рим се полатинчил на Бакхус. Жриците на тоя Бакхус се назовават вакханки и надлежно техните оргии са вакханалии. 
Към античните обичаи на Бакхус българите са добавили и бахура - възвишен протосуджук, храна на полубоговете, източник на протеини и приятност. Най-прекрасен бахурът бива, когато е на кристали. 
Всички тия кристали току ги пробутваме в ревюто си, тъй като не можем да се начудим и намъдрим на Борисовото изказване, че на оргията, когато решили да го арестуват, имало " пици на кристали ". 
Това за нас е една огромна мистерия - какво ли съставлява пицата на кристали, що за оргиастичен признак е това! 
Може да е намек за някакъв тип опиат, само че като не сме отдадени, не можем да кажем. Надяваме се някой публицист да запита Борисов какво има поради. 
Гръцката дума orgia (мн.ч.) значи " секрети обреди ". Коренът на думата ergon е прото-индо-европейски и се използва за " работа, активност ". 
Тоест в основата си оргиите също са тип полагане на труд, нищо че наподобяват на развлечение. Те доста специалности в профил наподобяват като някакъв кеф и многообразие, само че в действителност не е тъкмо по този начин. Конкретно за политиката доста народ мисли, че е елементарно да лъжеш и крадеш, а то напълно не е по този начин - би трябвало да лъжеш безапелационно и да крадеш без да те заловен. А когато правиш оргии - ужким развлечение, пък не можеш да се отпуснеш, ами и по време на оргията мислиш на какви репресии да подложиш политическия съперник. 
Сега разбираме и за какво тази седмица министърът на защитата Димитър Стоянов забрани на военнослужещите да одобряват алкохол и опиати в работно време. С други думи - забрани оргиите с военни. Явно министърът знае, че по време на оргии се вземат такива съдбоносни решения - образуват се хунти, вършат се преврати! Даже малко се тормозим, че вътрешният министър не издаде такава заповед и може би сега някъде в Министерство на вътрешните работи се организира оргиастична профилактика с непредвидими последствия. 
***
А Бойко Борисов още предходната година надалеч преди да го арестуват сподели оракулски (смятайки, че цитира Ботев): 
“Такъв си ни е нравът на българите. Вечер пием, пеем буйни песни, а на сутринта не знаем срам ли е, или е популярност ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР