Това разказа организаторката му Глория Йорданова пред Телеграф“. Причината, поради

...
Това разказа организаторката му Глория Йорданова пред Телеграф“. Причината, поради
Коментари Харесай

Андреа извъртя номер на кръчма в чужбина

Това описа организаторката му Глория Йорданова пред „ Телеграф “. Причината, заради която певицата отказала да пее в Нидерландия, била напряко неуместна, изяснява Глория. „ Каза, че няма по какъв начин да лети в нискобюджетен аероплан, изясни, че тя била звезда от висок сан и трябвало самолетът да има излаз за звезди. Говореше за това, че нямало по какъв начин да пътува с рейс. И макар че й обясних, че на летището ще я чака водач, че ще бъде закарана до клуба, тя ми затвори телефона и изчезна “, описа Глория.

Всичко почнало преди няколко месеца. Йорданова, която поддържала близки връзки с Андреа, имала предпочитание да й помогне. „ Съжалявах я за всичко, което й се случваше. Оплакваше се, че няма участия. Затова навих заведение в Нидерландия да я наеме. Те през цялото време имаха терзания. Питаха ме дали няма да стане както с прословутото й осъществяване, когато беше пияна и падаше по сцената. Убедих ги, че съм говорила с нея и всичко ще е наред “, добави още организаторката.
Реклама
Както трябвало, още преди месец Андреа била получила капаро за уговорката. След което спряла да си подвига телефона, няколко пъти била помолена да си изпрати документите, с цел да й бъдат купени билетите, а тя ги изпратила безусловно ден преди полета. „ Накрая, в деня на присъединяване, ми се обади и сподели, че няма да пътува “, изяснява Глория. Изпълнителката бе потърсена за коментар, само че не дала отговор на позвъняванията, написа Телеграф.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР