Това растение се счита за уникално, поради изключително бързият си

...
Това растение се счита за уникално, поради изключително бързият си
Коментари Харесай

Хората Вече Го Правят! Искате Да Забогатеете Много Бързо!? Купете 100 Декара Земя И Засадете “Царско Дърво”!

Това растение се смята за неповторимо, заради извънредно бързият си напредък. Прираст, като този на пауловнията от 0.7 до 1куб. м. за 7-8 години е непостижим, с който и да е различен дървесен тип.

Бързият напредък на този дървесен тип го прави изключително скъп за засаждане на огромни промишлени масиви, на опожарени гори, табани и свлачища. За разлика от други типове, Пауловния доближава височина от 5–10 метра единствено за 2 до 4 години.

То дава качествена дървесина, лека, здрава и постоянна и съхнеща бързо на въздух. Вътрешността й е гладка и фина, без недостатъци и по тази причина е доста търсена на европейския пазар. Тя е устойчива на счупвания, извъртане и деформации и дава необикновен резонанс, в случай че с нея се облицоват музикални зали.

Използват се и листата, от които може да се добива биоетанол. Те са богати на азот и протеини, с тях могат да се хранят животни, а и някои медикаменти се поризвеждат от съставките им. Цветовете са красиви, само че и потребни, написа Блиц. Използват ги за лечебни чайове и сиропи.

Ето и една предварителна оценка на бизнеса с пауловния при съществуването на имот от 100 декара и план от 8 години:

Разходи
-Разходи за създаване на плантацията- 100 000 лв.
-Разходи за развъждане, орязване, напояване- на декар за година – 300 лв. или за 100 дка- 240 000 лв.
-Разходи за труд по плантацията -150 000 лв.

ОБЩО:490 000 лв.

Приходи (Песимистичен сценарий)
– рандеман от декар-50 кубика на трупи, от 100 дка-5000 кубика по 200 $ междинна цена =1 000 000 $ или към 1 700 000 лева
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР