Това пророчество дава приживе прочутият феномен Слава Севрюкова. Този април

...
Това пророчество дава приживе прочутият феномен Слава Севрюкова. Този април
Коментари Харесай

Феноменът Слава Севрюкова :през 2018-Та Политик На 44 Г. Ще Спаси България!

Това знамение дава приживе фамозният феномен Слава Севрюкова. Този април се навършиха 24 лета от кончината на именитата ясновидка. По този мотив нейни тогавашни съседи столичния кв. „ Овча купел “ разкриха невероятни обстоятелства към предсказанията й за бъдещето на България.

През 1980 година на посетители при Севрюкова пристигнала доцент Лилия Методиева с няколко свои приятелки. Пред компанията Слава внезапно почнала да ниже предсказания свише за страната. Тя оповестила, че през 2017-та политик на 44 години ще избави България.„ И други доста са любопитствали за самоличността на новия избавител. Тука вуйна Слава постоянно споделяше, че вижда името му, както и от кой град е, само че повече няма да разкрие, с цел да не заплаши живота и ориста му по някакъв метод “, показа Николай Ганев, който преди време също постоянно отскачал за съвет до къщата на пророчицата.

Веднъж тя вметнала, че към 80-та година спасителят на българския народ е 7-8 годишно момче. Разтълкувайки това знамение излизало, че политикът е роден през 1972-ра или 1973-та и след две години, когато ще се появи на политическата сцена, би трябвало да бъде към 44 годишен.
Когато пристигнали демократичните промени комшийката им не била изключително очарована. Точно година и половина преди да се спомине, вуйна Слава декларирала пред своя най-приближен човек доцент Иво Лозенски, че народът в този момент се радвал, но страната ни имала още доста да пати поради тежка карма.

„ Ще пристигна време и популацията ни мощно ще оредее... “, предизвестила ясновидката за мощната емигрантска вълна.
„ Ей два пъти по толкоз държавни управления ще се сменят, до момента в който пристигна положителното за българския народ “, въздъхнала Севрюкова и направила с пръстите на двете си ръце жест, означаващ две по 10. „ Дотогава всички управници единствено ще крадат народа и ще мислят за джоба си “, ядосвала се дамата с най-силното Трето око в света.

Според всевиждащия феномен преломният миг ще настъпи сред 2017 и 2018 година. По това време на значим управителен пост ще застане жена. Тя ще се нагърби да постави ред в хаоса, предрекла Севрюкова. Именно тя щяла да проправи път на месията в политиката ни. А щом това се случи (малко преди този момент или след), щял да се появи и той – въпросният българин, в който е прероден духът на цар Давид. Досущ като в библейската алегория той ще посече колоса Голиат, алегоричен облик на родната корупция и настоящите фактори в нея. Слава Севрюкова била безапелационна, че тъкмо този човек ще раздаде отмъщение на продажните политици, служители и магистрати. Затворите ще бъдат претъпкани с народоотстъпници и предатели, които до неотдавна са ни управлявали.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР