Това притесни изключително много нейните последователи Вече трети ден няма

...
Това притесни изключително много нейните последователи Вече трети ден няма
Коментари Харесай

Светлана Гущерова изчезна мистериозно

Това тормози извънредно доста нейните почитатели

Вече трети ден няма и следва от милионерската брачна половинка Светлана Гущерова, написа БЛИЦ. 

Това тормози извънредно доста нейните почитатели, които се чудят каква е повода да се изпари по този начин ненадейно любимката им и дали не е сгафила и да се крие от полицията. 

За благополучие не става въпрос за тежко престъпно деяниe, само че пък са забъркани лица, обект на следствие от дирекция " Киберпрестъпност ". Гущерова от няколко дни е навън от Инстаграм и то не по свое предпочитание.

Профилът на секси моделката е бил хакнат. В последно време кибер нарушителите нападат профили на известни персони, след което стартират да популяризират на тях крипто валута. При Гущерова казусът обаче очевидно не е подобен, защото цялото наличие на акаунта, в който многодетната майка имаше над 120 хиляди почитатели, е изтрито и към този момент няколко дни няма никакво придвижване, написа " Хотнюз ".

Гущерова към момента не е коментирала кибер офанзивата. Профилът й в Инстаграм беше единственото място в интернет, където Светлана общуваше свободно със своите почитатели, защото откогато се омъжи, престана да употребява Facebook.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР