Това постанови Софийският районен съдПрокурорският син се яви с патерици,

...
Това постанови Софийският районен съдПрокурорският син се яви с патерици,
Коментари Харесай

Арест за серийния бияч от Перник

Това постанови Софийският областен съд
Прокурорският наследник се яви с патерици, само че раната не му пречила да нападне някогашен футболист

Лекуват го зад решетките

Шампионът кикбоксьор Васил Михайлов, наследник на заместник-окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов, остава за непрекъснато в ареста. Това реши през днешния ден Софийският областен съд.

18-годишният сериен бияч бе доведен в правосъдната зала с патерици. При едно следващите си “геройства” в последните дни на май, Васил бил прострелян в крайници със сачма от въздушен револвер. Раната не му попречила на 11 юни да нападне и пребие грубо някогашния футболист от “Миньор” (Пк) Румен Андонов. От показанията на перничани през днешния ден стана ясно, че младият състезател бил толкоз безочлив, че викал другари да снимат зверствата му над безусловно почтени и инцидентни жертви. Удрял с бокс, носел нож, ходел из града запасан с мачете.

Защитата му през днешния ден бе построена на здравна теза, че раната му е тежка и се нуждае от превръзки един път на три дни.

Районният прокурор Георги Иванов успокои юристите, че клиентът им ще получи доста добра здравна помощ в болничното заведение на Софийския затвор. Самият Васил отхвърли да е носел нож. По думите му той “нищо не бил направил”, а медиите единствено раздухвали “подвизите” му.

Според районния арбитър Даниела Тошева би трябвало незабавно да се назначат медицински експертизи както на потърпевшите от побоите, по този начин и на самия причинител, който ще продължава да се разхожда с патерици по арести и съдилища.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР