Несъгласни с решението на съда Габриела Славова да бъде пусната

...
Несъгласни с решението на съда Габриела Славова да бъде пусната
Коментари Харесай

Протест пред Съдебната палата с искане за справедлив процес за жестокото убийство на Пейо Пеев

Несъгласни с решението на съда Габриела Славова да бъде пусната под домакински арест се събират на митинг пред Съдебната палата. Хората упорстват за обективен развой против жестокото ликвидиране на нейния брачен партньор и татко на едното ѝ дете Пейо Пеев. Габриела и нейната майка Красимира Трифонова, която е в ареста, са упрекнати за закононарушението.

" Това, което желаеме през днешния ден, е да помолим всички организации - съд, Закрила на дете, да не разрешават децата да бъдат давани за развъждане на Габриела, а да останат при родителите на Пейо и след това след ДНК, откакто Велико получи бащински права едното дете да отиде при него ", сподели Александър Хитров, другар на Пейо Пеев.

На 21 януари бе погубен 44-годишният Пейо Пеев. За закононарушението бяха арестувани две дами - брачната половинка на убития и нейната майка. Разследването откри, че мъжът е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за гибелта е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с тялото на убития бе открит леко опожарен в гориста околност, в региона на Витоша, по пътя за хижа „ Алеко “.

На 30 януари Апелативният съд реши да остави в ареста двете дами. На 30 април Софийският апелативен съд пусна под домакински арест Габриела Славова-Пеева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР