Това показва прогнозата на синоптиците от Националния институт по метеорология

...
Това показва прогнозата на синоптиците от Националния институт по метеорология
Коментари Харесай

Без сняг ще посрещнем и Нова година

Това демонстрира прогнозата на синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология.

Днес ще бъде най-вече облачно и ще превалява слаб дъжд, тук-там по поречието на Дунав дъждът ще се примесва със сняг, ще има условия за формиране на поледици. Максималните температури ще са от 3° до 4°С по поречието на Дунав,  до 12° в Югозападна България.

В сряда ще остане най-вече облачно. Минималните температури ще са от 2 до 8, а дневните – от 5 до 10 градуса. Дъжд ще превалява в югоизточните региони, както и на северозапад, само че там валежите ще бъдат по-слаби.

В четвъртък минималните температури ще са от към 1 градус по високите полета, до 5-7 градуса по останалите места. През деня ще остане съвсем без превалявания, с изключение на преди обяд по Черноморието. Вятърът ще бъде западен, до сдържан, в Дунавската низина – краткотрайно мощен. Дневните температури ще са от 5 до 12 градуса.

В последния ден на годината, 31 декември, минималните температури ще са от 2 до 7, а дневните от 7 до 13 градуса. Ще духа слаб западен вятър, облачността ще бъде променлива. Почти без превалявания.

В първия ден на новата година облачността ще бъде по-често забележителна. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен западен вятър. Температурите ще бъдат много високи за януари – от 2 до 8 сутринта и от към 10 до 15 градуса денем. На места ще превали слаб дъжд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР