Това показва направения преглед на записите на автоматизираните работни места

...
Това показва направения преглед на записите на автоматизираните работни места
Коментари Харесай

МВР отрече за непроверени пътници на летище София

Това демонстрира направения обзор на записите на автоматизираните работни места на Гранична полиция и охранителните камери на летищния комплекс.

Полетът FB 462 с начална дестинация Амстердам каца на летище София със 27 минути забавяне. Първият пасажер от полета влиза в салон „ Пристигане “ в 14.31 часа. В този миг в салон „ Пристигане “ има чиновници, извършващи гранични инспекции на 4 работни места. Минута по-късно в обработката на пътникопотока се включва още 1 граничен служител на реда. В 14.46 часа завършва обработката на полета.

Всичките 103 пасажери от полета са обработени без изключение, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

До инспекцията се стигна след сигнал на Георг Тупарев, подаден във Facebook. По думите му на 27-и март той дошъл с полет от Амстердам. На пунктовете за инспекция обаче нямало граничен служител на реда. Затова десетина души влезнали в България свободно. Униформените се появили бързо, а причина за забавянето им се оказва неверна информация за кацането на самолета.

Миналия месец аероплан на самолетна компания "България ер " се приземи в следобедните часове на 20 март, а пасажерите бяха пуснати да минат през Терминал 2, без наложителния надзор от граничните служители на реда. Заради случая 13 чиновници на "Гранична полиция " бяха отстранените от работа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР