Това може би е една от най-комфортните , с която

...
Това може би е една от най-комфортните , с която
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи как да носим по-елегантно oversize риза

Това може би е една от най-комфортните, с която можете да се снабдите за идващите летни дни, изключително в случай че е от лека и ефирна материя. И в случай че върнахте ризата, която последно заехте от дрешника на обичания си мъж, то се огледайте в новите сбирки, тъй като ще видите много оферти за oversize контур – от бяла и класическа, през светлосиня или на фини райета, а за какво не и в някакъв ослепителен цвят, макар че в безпристрастен ще ви е по-лесно да я съчетавате.

Освен комфорта, който дава, този вид е и много мултифункционална. Можете да я носите в офиса в композиция с грациозен панталон, който през уикенда просто да замените с дънки, а в случай че сте се отправили към морето, сложете единствено бански, защото тя е съвършена и за плажна рокля. Oversize моделите могат да влизат и в ролята на елегантна рокля и в случай че имате хубави крайници за проявление, просто сложете един колан на талията и високи токчета и ще имате визия но, с която да отидете на някое лятно празненство.

По принцип правилото гласи, че когато горната дреха е малко по-свободна, наложително надолу панталонът или дънките би трябвало да са skinny, само че и при необятна долна част, дори  солей, може да се реализира много грациозен резултат. Просто пробвайте!

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР