Това лято за втори път БГ Радио даде възможност на

...
Това лято за втори път БГ Радио даде възможност на
Коментари Харесай

10-те най-любими български песни за пътуване

Това лято за повторно БГ Радио даде опция на слушателите си да подредят своя ранглиста със 100-те най-любими български песни за пътешестване. На 23 август съвършеният български саундтрак на лятото прозвуча в съвсем десетчасова ранглиста, излъчена в ефир.

Над 12 500 вота, получени през един от най-ваканционните месеци в годината на уеб страницата на медията, дефинираха като огромния победител „ Нависоко “ на Миро и Койна Русева, песента, която двамата показаха за първи път на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019.

В ефир, когато научи новината, че „ Нависоко “ е номер 1, Миро благодари на всички слушатели, които са дали своят вот и на екипа на песента – на Койна Русева и Игор Марковски.

„ Изключително съм благополучен, че избрахте тази ария за най-любима ария за пътешестване това лято. Нека посоката ни постоянно е на високо – тъй като ние не сме от тук, ние сме от там, от високото. “

Сред артистите с най-вече песни в класацията са Графа – със седем, Миро, СкандаУ и Любо Киров – с по пет, Ицо Хазарта и Ъпсурт, Васил Найденов и Михаела Филева – с по четири песни. Припомняме, че в първото издание на подреждането преди всичко застана „ По-полека “ на Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени.

А ето и по какъв начин наподобява челната десетка от класацията на слушателите на БГ Радио с обичани песни за пътешестване за 2019.

10. Fabrizio Parisi & MiYan feat. Belonoga – Sunbeams

9. Миро – Гълъбо

8. DARA – Darbie

7. СкандаУ – Спомен от рана

6. Тодор Колев – Фалшив воин

5. Ицо Хазарта – Браво

4. Графа ft. Ndoe – CA$H

3. Ахат – Черната овца

2. Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени – По-полека

1. Миро и Койна Русева – Нависоко
Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР