Това лято се вдигна много шум около Кристиано Роналдо. Португалецът

...
Това лято се вдигна много шум около Кристиано Роналдо. Португалецът
Коментари Харесай

Шеф в Юве: Случващото се с Роналдо е тъжно

Това лято се подвигна доста звук към Кристиано Роналдо. Португалецът искаше да напусне Манчестър Юнайтед, сътрудникът му Жорже Мендеш се опитваше с всички сили да му откри нов клуб, само че в последна сметка той остана в Манчестър Юнайтед.

Роналдо имаше единствено една оферта от Ал Хилал, която той изрично отхвърли, макар че арабите му предложиха 125 милиона евро на година.

Освен това в този момент той има неприятна обстановка в Манчестър Юнайтед, защото сега не може даже да си пробие път в стартовия състав на Ерик загар Хаг.

Изпълнителният шеф на Ювентус Маурицио Аривабене разяснява обстановката на Кристиано.

Шефът на „ Старата госпожа “ стана очевидец по какъв начин Роналдо напусна тима единствено преди година и в този момент съжалява за обстановката, в която се оказа футболистът.

„ Сбогувахме се с Кристиано с огромно взаимно почитание преди година, тъй че това, което се случи с него в Манчестър Юнайтед, към този момент не е наш проблем “, разяснява Аривабене.

„ Тъжно е да го виждам в тази обстановка, не е добре нито за него, нито за тима му. Но ще повторя, това към този момент не е наша работа “, сподели Аривабене.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР