Това коментира в ефира на БНТ Ангел Джамбазки.Най-важната тема, която

...
Това коментира в ефира на БНТ Ангел Джамбазки.Най-важната тема, която
Коментари Харесай

Джамбазки: Въпросът на деня е колко струва пълненето на хладилника

Това разяснява в ефира на Българска национална телевизия Ангел Джамбазки.

Най-важната тематика, която би трябвало да се вземе под внимание на тези предварителни, а евентуално и на идващите предварителни избори е въпроса за цените. Властта ще се конструира по някакъв метод. С непозната интервенция от най-малко две страни. Едната от тях ще е американската, а може би другата - канадска. Има външен напън над България и най-малко три отстъпки. Първият напън е Македония. Второто - затварянето на въглишните централи, което ще докара освен на безработицата, само че и на цената на тока. И несъмнено има напън за смяна на Конституцията. Така че този напън го има, разяснява той.

Затова в този момент се вадят на напред във времето хора, които имат проблем  с българската Конституция. Не единствено във връзка с поданството, уточни той.

Но да се върнем на цените. Шест пъти трябваше да се направи държавно управление. Новите лица можеха да го създадат, само че не го направиха, тъй като ги е боязън, тъй като не им се носи тежестта на ръководството, уточни той.

Забележете какъв брой се подвигнаха цените откогато не може да се направи държавно управление. Така че това е въпроса, който би трябвало да се реши, уточни Джамбазки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР