Това коментира министър-председателят пред журналисти. Oще един депутат, Кирил Симеонов,

...
Това коментира министър-председателят пред журналисти. Oще един депутат, Кирил Симеонов,
Коментари Харесай

Петков: Искаме вече никой от канапе или къща в Бояна, или Банкя да ръководи какво се случва в политиката

Това разяснява министър-председателят пред публицисти.

" Oще един народен представител, Кирил Симеонов, взе вярното решение. Това, че ще гласоподава в поддръжка на държавното управление и няма да го хвърли в серпантина от политически риск, ни даде вяра, че има още хора, които мислят по тази тематика. Ще дадем всичко от себе си, с цел да ги намерим тези хора ", разяснява министър председателят.

" Ако инцидентно не успеем и падне държавното управление, в идващия мандат с съдружните ми сътрудници ще стартираме да приказваме с всеки един народен представител от всички политически сили, който желае да реши дали да поддържа това държавно управление, само че би трябвало да са самостоятелни. Това, което желаеме, е да прекъснем, e задкулисието. Всеки, който желае да е с нас, би трябвало да може да вземе самичък решение по тематиките, по които това държавно управление ще работи. Това, което желаеме към този момент да го няма, е някой откъм гърба, седейки в тъмна стая, на канапе или в къща в Бояна, или Банкя да може да управлява какво се случва на политическата сцена. Ако това успеем да откъснем, нямаме проблем да приказваме с хора, които взимат решения и да бъдат част от общата ни смяна ", изясни Петков.

Петков разяснява и тематиката за Северна Македония. „ Няма да отида на срещата на върха в Брюксел с позиция на държавното управление, а с позиция на Народно събрание. Това, което е ясно – това е толкоз значим народен проблем, че би трябвало да има оптималната представителност на това решение. Предложението към този момент е в Народното събрание. Те би трябвало да обследват всичките му детайли, Когато вземат решение – аз ще извърша волята на НС”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР