Това, което обединява момчетата, родени в , са страстта и

...
Това, което обединява момчетата, родени в , са страстта и
Коментари Харесай

Огнените момчета

Това, което сплотява момчетата, родени в, са пристрастеността и идеализмът. Понякога си го признават, а от време на време – не, само че те всички имат вяра в приказки, мечтаят за огромната, с която да заживеят щастливо до края на дните си. Реалностите на света към нас постоянно попарват очакванията им, само че след интервал на оттегляне, в който да се възстановят и да научат си, те постоянно се завръщат. Със остарялата фантазия и с нов метод, с цел да я реализиран...

Мъжът Лъв. Лъвът неслучайно е царят на животните. И ти като него имаш мощно възприятие за лично достолепие и държиш на откровеното боготворене на другите. Роден си за сцената и я обичаш, а и тя – теб. Безкрайно великодушен си и можеш да се грижиш за околните си по топъл и несравним метод. Когато те ядосат, елементарно избухваш и си казваш всичко, което имаш, само че след това не се сърдиш и никога не си потаен или злопаметен. Като типична котка можеш да си мързелив и обичаш да си поспиваш. Често представителите на знака имат податливост към хазарта, която е добре да държат под надзор. Роден си да светиш и да топлиш със лична светлина. Прави го!

Мъжът Овен. Ти си роден и постоянно си оставаш подобен – бунтар по душа с детински тип. Дори в случай че наближаваш 60-те и си натрупал солидни трофеи и достижения зад тила си. Ти си буен човек и си мечтател в любовта. Не играеш игрички и не ги толерираш. Можеш да бъдеш могъщ и ревностен и се управляваш мъчно (ако въобще някой се нагърби с тази непостижима задача). Не си злорад и умееш да признаваш и цениш непознатите качества и триумфи, както и да се раздаваш и да помагаш обилно на приятелите си. Въпреки превратностите на живота умееш да различаваш положителното от злото и постоянно стоиш зад идеалите си.

Мъжът Стрелец. Ти си разговорлив човек и оптимист по душа. Контактът с другите и вярата ти в положителното и напредъка ти дават сили. Ако се случи да те обзет подозрения, е добре в точния момент да се отърсваш от тях, с цел да не си навредиш. Депресивните положения не ти понасят. Много си любопитен да откриваш какви в действителност са другите и по принцип си късметлия – в другарствата и в любовта. Безкрайно прям си, с което от време на време изумяваш другите, само че никога не си и не искаш да бъдеш нечовечен. Често те считат за несъобразителен, само че си толкоз занимателен и неналожителен, че нормално ти се разминава без съществени последици. Обичаш свободата си и непрекъснатото придвижване, което те обновява. Когато се застоиш на едно място, нормално започваш да линееш. Намери си идея, нужна ти е. Дали ще е отбрана на околната среда, грижи за обществено слаби хора или нещо друго, е все едно. Тя ще ти даде възприятие за смисъл и значителност.

 

Невена е приключила интернационалните връзки, тя е преподавател и коуч. Големите й пристрастености са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва индивида и да търси и намира същинското и положителното във всеки. Което постоянно я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш персонален хороскоп на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР