Това, което наричаме зодиакален знак, е положението на Слънцето по

...
Това, което наричаме зодиакален знак, е положението на Слънцето по
Коментари Харесай

Какво казва Марсовият ви знак за вашата енергия, гняв и сексуален живот

Това, което назоваваме зодиакален знак, е ситуацията на Слънцето по време на раждането (познат и като безоблачен знак). И до момента в който той ни споделя много за характера на един човек, в случай че се ограничим единствено до него, няма да имаме опция да се задълбочим. Марсовият ни знак ни споделя доста за пробивната сила, която имаме, по какъв начин показваме гнева си и сексуалността си.

Всяко небесно тяло приказва за съответен аспект от вашата персона и държание в живота ви. Например Венера, планетата на любовта, хубостта и парите, във вашата карта приказва за това по какъв начин се отнасяте към другите, по какъв начин се изразявате сантиментално (т.е. по какъв начин флиртувате) и артистично, по какъв начин изпитвате наслаждение, както и какво оценявате и смятате за естетично.

Разположението на Марс - планетата на силата, действието и секса - може да хвърли светлина върху вашата половост, силата ви, желанията, които ви разпалват от вътрешната страна, и по какъв начин вършиме стъпки, с цел да ги осъществите, както и по какъв начин се справяте с гнева и експанзията и по какъв начин ги изразявате .

За да откриете кой е вашият Марсов знак, потърсете калкулатор, който може да пресметне наталната ви карта.



Проверете в кой знак попада вашият и по-късно продължете в галерията.
 Марс: порив, сила, гняв и секс  Марс: порив, сила, гняв и секс  Марс: порив, сила, гняв и секс  Марс: порив, сила, гняв и секс
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР