Това, което бих искал да кажа за всички политически партии

...
Това, което бих искал да кажа за всички политически партии
Коментари Харесай

Кирил Петков предупреди за опасност от скрита подкрепа за ка...

Това, което бих желал да кажа за всички политически партии - хубаво е всички ясно да кажат дали биха подкрепили държавно управление на ГЕРБ, или не. Това сподели пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме Промяната " (ПП) Кирил Петков.

Не би трябвало да се заиграват с кворума другата седмица, тъй като рискът някой просто да не се появи и действително да падне кворумът, би бил скрита поддръжка, добави Петков.

Проф. Габровски е човек, който ние оценяваме като добър експерт в своята специалност, добави той. Петков подсети, че документално са споделили с него, че в случай че бъде определен, биха разговаряли с него по 16-те политики, които са значими за България.

В тези няколко дни, които му остават в мандата, той би трябвало да се концентрира да приказва с партии, които могат да го поддържат, сподели Петков и добави, че Политическа партия ясно са декларирали, че няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ.

По думите му " заплахата е, в случай че примерно не се появят 10 депутата от някоя партия ". Те могат да извърнат кворума и прикрито да поддържат предлагания кабинет, уточни Петков.

Попитан дали има информация, че такива 10 депутати могат да не се появят, Петков отговори, че се чуват всевъзможни диалози в коридорите, това са догатки. Трябва да има ясна позиция дали подкрепяш, или не, разяснява той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР