Това казва в интервю за Woman. bg Галена Великова, която

...
Това казва в интервю за Woman. bg Галена Великова, която
Коментари Харесай

Галена Великова: Критикувах обосновано Илиана Раева

Това споделя в изявление за Woman. bg Галена Великова, която още веднъж е част от журито в танцовалния формат. " Илиана се показа доста добре като състезателка в първото издание. Доколкото си припомням я подлагах на критика доста обосновано. Впоследствие, като жури, имахме доста положителни професионални взаимоотношения. Нормално е от време на време да имаме друго мнение за участниците ", изясни българката, кото от десетилетия живее в Гърция. Между нея и треньорката прехвърчаха искри в предходните сезони, а по какъв начин ще се спогаждат в този, ще разберем на 20.02. За началото на шоуто от Гърция ще дойде фамилията на Великова:
Реклама
" Имам две дъщери - Кейси на 10,5 години и Зои на 9 години. Ще дойдат със брачна половинка ми да гледат онлайн старта на Dancing Stars на 20 февруари. Разбира се, че учат български език в неделно учебно заведение. Все още не употребяват обществени мрежи. Позволявам им достъп до цифровия свят единствено в събота и неделя по час, час и половина. Опитвам се да ги лимитирам по натурален метод, запълвайки свободното им време със спорт и занимания ".

" Ролята на майката е най-трудната роля в живота ни. От една страна желая да възпитам вярно децата си. От друга страна би трябвало да се развъртвам професионално. Всички майки държим изпити всеки ден в персонален и в професионален проект. Аз съм отказвала десетки предложения за арбитър на огромни надпревари по спортни танци, както и предложения за треньор в редица страни. В последните 10 години приоритет за мен бяха децата ми, на втори проект уговорките ми в десетте ми танцови школи в Гърция и в Кипър. За благополучие имам доста положителни сътрудници ", споделя още Великова.
Реклама
Тя е преподавала на третата участничка в журито-българката Франциска и поляка Томас Папкала, излиза наяве от изявлението. " Съдийствала съм над 15 телевизионни стратегии и шоута в България, Гърция, Кипър и Съединени американски щати, и всеки формат беше ново и забавно предизвикателство за мен ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР