Това каза за БНР експертът по национална сигурност проф. Николай

...
Това каза за БНР експертът по национална сигурност проф. Николай
Коментари Харесай

Николай Радулов: Този, който отговаря за неприкосновеността на границата, е попаднал в сянка

Това сподели за БНР специалистът по национална сигурност проф. Николай Радулов. Отново поражда въпросът за вярното ръководство на силите и средствата на Министерство на вътрешните работи - в общ аспект, само че и в частност в " Гранична полиция "....

 

Замисляме се за качественото ръководство на " Гранична полиция ", тъй като подготовката и преподготовката на чиновниците и увеличението на броя на граничните служители на реда може би са в ход, само че към момента не са изпълнени по този начин, че да дават резултат. Колко време ще продължи този интервал на спомагателна акомодация и вкарване в активност на новите към 1600 гранични служители на реда? Виждаме, че потокът от мигранти се усилва и това е международна наклонност ".

 

Според специалиста по национална сигурност един шеф на " Гранична полиция " би трябвало да бъде " стратег, експерт по защита на границата ", а не правист.

" Управленският състав на Министерство на вътрешните работи има потребност от доста безапелационна смяна до приблизително равнище, защото е явно, че този състав не може умело да ръководи министерството ", добави още проф. Радулов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР