Това каза в сутрешния блок на bTV Волен Сидеров, коментирайки

...
Това каза в сутрешния блок на bTV Волен Сидеров, коментирайки
Коментари Харесай

От Това Зависи Всичко! Волен Сидеров Току-Що Прочете Присъдата На Правителството: Ако Ние Не Се Свалим, Няма Кой! Бойко Борисов Ще

Това сподели в утринния блок на bTV Волен Сидеров, разяснявайки обвиняванията по собствен адрес, че той ще е лицето, което ще смъкна от власт ръководещата коалиция. „ В последните дни направих някои по-остро сериозни бележки. Липсва ни идейния взор. Прекалено доста се разпиляваме в елементи. Трябва да мислим за технологии, квалифицираните хора да не бягат. Моя апел и съвет към тях е да се обръщат към мен като най-опитния. Аз съм най-стария парламентарист. Няма нищо срамно. Имат потребност от моя опит. Има хубави и неприятни неща, всичко е потребно. По-често би трябвало да ме търсят,. Поне два пъти в седмицата “, безапелационен бе Сидеров, говорейки по адрес на своите сътрудници от обединението Обединени патриоти - Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Говорейки за диалога си с Цветан Цветанов, водачът на Атака сподели: „ С Цветанов си поговорихме.

Аз му обясних, че би трябвало да се посъветваме. За тематиката за Народния съд, за комунизма, би трябвало да се пита патилото. А не в този момент да се вършим на антикомунисти – половината ми живот е бил при комунизма, останалата част – по-късно. Повечето депутати от ГЕРБ, които в този момент разсъждават са били по-къси панталонки. Излишно е да връщаме тематиката за Народния съд. Айде в този момент да върнем и тематиката за геноцида на Османската империя “.

Лидерът на Атака укори ГЕРБ в липса на вслушване и консултация. „ Моят опит за тях би трябвало да е скъп. Ако те не го оценят, значи те са си самодостатъчни. Това е потребно за тях. Аз избирам да се занимавам с изобразително изкуство. Ако съм още в политиката, е тъй като усещам ангажираност към хората. Вече съм на такова равнище, на което към този момент не се жегвам “, сподели още той.

„ Готов съм да си стисна още веднъж ръцете със Симеонов и Каракачанов. Но очевидно, че може да се караме за това, кой го демонстрират повече по малкия екран. Сега играя ролята на детска възпитателка “, сподели той за дразгите в Обединени патриоти.

„ Коалицията Обединени патриоти всеки ден би трябвало да се работи по този начин, че да не се разпадне. Коалицията да остане като обединяване, да отидем на избори дружно. Ще направя всичко допустимо, с цел да запазя обединението. Голямата коалиция също зависи от всекидневните ни дейности. Не приказваме за идейни неща. Всеки понеделник би трябвало да вършим конференции, на които да споделяме какво сме свършили и какво ще създадем през идната седмица. Не да се работи ден за ден “, изясни Сидеров.

По думите на водача на Атака, оставката на Теменужка Петкова бе изненада.

" Няма нищо укоримо да имаш другарство от 20 години в бизнеса. Живея от 85-та година в София, познавам предприемачи, банкери. Ако Петкова е бизнес обвързвана, може би има проблем. Тя дължи диалог с нас като съдружен сътрудник, с цел да изясни своята оставка ", разяснява Сидеров. Борисов е подготвен да смени някой от министрите, в случай че той вреди на имиджа на партията му, счита водачът на Атака. Сидеров бе безапелационен, че Обединени патриоти нямат искания към поста енергиен министър.

" Бих могъл да посоча хора, които са кадърни, само че не желая да споделям имена, с цел да не изгорят без време. Надявам се да има диалози и министърът да не изскочи в 12 без 5 ", добави той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР