Това каза в интервю за Радио „Фокус“ Румен Христов, заместник-председател

...
Това каза в интервю за Радио „Фокус“ Румен Христов, заместник-председател
Коментари Харесай

Христов: СДС трябва да се яви в коалиция на следващи избори

Това сподели в изявление за Радио „ Фокус “ Румен Христов, заместник-председател на партията по отношение на идния Национален съвет.

По думите на Христов това са посочили резултати от анонимна анкета, извършена измежду районните структури.

"78% от интервюираните са изразили неодобрение към управлението на Съюз на демократичните сили в лицето на нейния ръководител Божидар Лукарски. Ако половината от гласовете на Националния съвет са против дадена персона, то тази персона към този момент е неодобрена ", разяснява Христов.

„ Оставането на длъжността ръководител на Съюз на демократичните сили не е от твоя изгода и най-много не е от изгода на партията. Да обичаш напук Съюз на демократичните сили не е най-хубавото нещо. Ако си същински седесар, най-добре е да направиш крачка настрана. Г-н Лукарски направи каквото можа за партията. Но сега ние сме в доста тежко положение, структурите са в тежко положение, не реагираме по значими тематики на обществото и това разколебава гласоподавателите на Съюз на демократичните сили, от което ние се тормозим най-вече. “

Румен Христов добави, че Съюз на демократичните сили вижда България в огромното семейство на европейските демократични сили. Вината за отсъствието на партията измежду лидерските обединения у нас не е на гласоподавателите, увери той.

Христов акцентира, че единствата причина за краха на Съюз на демократичните сили се корени в личностни разлики от партийното управление. От тук нататък стремежите на „ десницата “ ще са ориентирани към привличането на сериозната маса недоволни от ръководството на страната жители.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР