Това каза в ефира на bTV Ангел Георгиев от Възраждане

...
Това каза в ефира на bTV Ангел Георгиев от Възраждане
Коментари Харесай

Георгиев проплака след ареста на границата с РСМ: Като казах, че съм народен представител, получих три уда...

Това сподели в ефира на bTV Ангел Георгиев от " Възраждане ".

 

" Имаше закани. Удариха ме в носа, окото, в таза. След като споделих, че съм депутат, получих три удара в главата, тъкмо по-късно. След което стопираха да ни бият, отхвърлиха ни телефонни диалози с посолство, близки, юрист, доктор. Телефонът ми беше паднал, тъй като ме биха. Отказаха да ми го върнат. Никой не знае къде е сега този телефон ", сподели той.

 

По думите му, по-късно са ги закарали в съда в Крива паланка, където се е провел " фарсов " развой. " С белезници от самото начало. 6-7 часа може би сме били с белезници. Не сме придизвиквали или били служителите на реда. Имаше български подбудител, който се представяше за публицист. Беше очевидно раздразнителен от това, че цялата колона съзнателно не се пропуща. Нито вербално, нито физически не е имало експанзия от наша страна ", безапелационен бе Георгиев.

 

" Обвинени сме за думите на този подбудител, които одобряват като засегнатост към македонската страна. А това не са наши думи. В съда не пожелаха да видят видеозаписите. Добре, че има видеозапис и може целият свят да разбере кой е отговорен и кой не е. Телефонът е изключен. СИМ картата я блокирах. На публицист от " Евроком " телфонът не бе взет.

 

Благодарение на него успяхме да изпълним контакт с сътрудници от " Възраждане ". Процесът завърши за няколко часа. Отрекохме погрешните изказвания. Казах, че това е политически стимулиран развой, че македонската страна се пробва да предизвика напрежение, да изкара нещата взаимни, а действително експанзията е единствено от тяхна страна ", описа още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР