Това каза пред БНР проф. Татяна Дронзина, политолог и университетски

...
Това каза пред БНР проф. Татяна Дронзина, политолог и университетски
Коментари Харесай

Проф. Дронзина: Речта на Путин подсказва, че скоро може да обяви пълномащабна война в Украйна

Това сподели пред БНР проф. Татяна Дронзина, политолог и академични учител.

Тя посочи, че оповестяване на готовност ще разреши на Русия да съди дезертьорите и тези, които отхвърлят да служат във войските, които изпраща в Украйна.

Проф. Дронзина разяснява с отчаяние, че упованието в днешна Русия да се появи антипутинско и антивоенно придвижване е безпричинно, тъй като там „ няма сериозна маса от хора, които могат да го образуват “.

„ Не считам, че войната в Украйна ще свърши бързо “, предвижда тя.

„ Войната печели този, който има идея. Така, както са печелили борбите преди време ген. Колев и неговите бойци. Каузата на правдата е на страната на Украйна в тази война и заради това не се колебая в нейната победа “, разяснява още проф. Дронзина.

По думите й не е редно да се премълчава, че 9-и май е ден на успеха на целия свят над фашизма, тъй като и доста страни, а освен Съветският съюз, са съдействали за тази победа.

В коментар за думите на лидерката на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова, че Русия е другарска страна на България, тя изясни: „ Тя споделя това, когато Русия ни сложи в лист с противников страни, когато ни врътна кранчето и ни спря газа и така нататък При това състояние какво друго да мислим, като се изключи че българският ляв политически хайлайф има зависимости от Москва, които не са забележими, само че са доста мощни “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР