Това каза националният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев пред Нова

...
Това каза националният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев пред Нова
Коментари Харесай

Ние знаем горе-долу какво правим при повишение на заболяемост

Това сподели националният здравен контрольор доцент Ангел Кунчев пред Нова телевизия след въпрос има ли България проект за ръководство на коронакризата.
Кунчев попита има ли изобщо страна в света, която да е с тъкмо написан проект по какъв начин ще се развие пандемията. Реагираме съгласно разпространяването, изясни той.
 Проблемът е когато някой шеф влезе в ролята на Господ и реши, че може да преценя за здравето на други Проблемът е когато някой шеф влезе в ролята на Господ и реши, че може да преценя за здравето на други
Това съобщи водещият на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев, откакто беше показана история от Националния музикален театъ...
" Общество, което си направи имунизацията, ще се оправи ", съобщи Кунчев и изрази мнение, че в България 70% ваксинално покритие няма да има - а би трябвало най-малко толкоз, че да приказваме за елиминиране на COVID-19. Ще прочетат по 2 публикации в интернет хората, ще почнат да се канят хора с други отзиви, даде причини Кунчев за какво ще стане по този начин.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР