В Китай представиха LLM (усъвършенстван алгоритъм за изкуствен интелект, обучен

...
В Китай представиха LLM (усъвършенстван алгоритъм за изкуствен интелект, обучен
Коментари Харесай

В Китай се появи изкуствен интелект, обучен върху идеите на Си Дзинпин

В Китай показаха LLM (усъвършенстван логаритъм за изкуствен интелект, подготвен върху солидни данни за обработка на натурален език), учреден на политическата философия на ръководителя на Китайската национална република Си Дзинпин, прочут като " Мислите на Си Дзинпин за социализма с китайска специфичност в новата епоха ".

Разработен от китайския институт за киберпространствени проучвания, този модел на има за цел да обезпечи безвредни, надеждни заключения и отговори в сходство с държавната идеология.

За това оповестява SCMP.

Моделът употребява персоналните мнения и указания на Си Дзинпин по разнообразни аспекти на обществения, икономическия и политическия живот.

Новият LLM е затворена система, която се образова извънредно по утвърдени материали и се хоства на предпазени сървъри от китайския институт за проучване на киберпространството, което обезпечава местна обработка на всички данни.

Въпреки че моделът към момента не е наличен за обществено потребление, в бъдеще потребителите ще могат да се срещнат с него за приемане на информация по тематики, като настоящото положение на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР