Това изключително рядко заболяване се предава по наследство. Екатерина Неженцева стаяа

...
Това изключително рядко заболяване се предава по наследство.
Екатерина Неженцева стаяа
Коментари Харесай

Когато била на 16 й давали 60. Как се промени момичето с лице на старица

Това извънредно рядко заболяване се предава по завещание.

Екатерина Неженцева стаяа известна с помощта на присъединяване си в телевизионни излъчвания. Момичето има рядко заболяване, поради което от дете наподобява на баба. Още на 16 тя изглеждала като изтощена бабичка с дълбоки бръчки по лицето.

Това заболяване се назовава прогерия и се предава по завещание. Дете от ранна възраст наподобява като възрастен човек. По предписание такива деца не доживяват до зрелост. Неженцева обаче е изключение.

През 2011 година момичето се обърнало към съветския водещ Малахов с историята си. Момичето желало да си направи пластична интервенция, само че нямало пари. От детството си Катя търпяла насмешки от връстниците си, което довело до съществени комплекси и предпочитание за смяна.

Скоро цялата страна научила за момичето. Бързо се намерили експерти, които се съгласили да й оказват помощ. Неженцева се подложила на пластична интервенция и опънала кожата на лицето си.

 момичето-с-лице-на-старица

Екатерина придобила убеденост в себе си. Омъжва се и ражда две деца. Уви, най-малкият наследник наследил прогерията. Заради това брачният партньор напуснал фамилията. Известно е, че в този момент 27-годишната Неженцева има нов другар.

Снимки: Кадри от предаванията «Пусть говорят», «На самом деле».

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР