Това е заключението на тройната съдебно-медицинска експертиза, изготвена от психиатрите

...
Това е заключението на тройната съдебно-медицинска експертиза, изготвена от психиатрите
Коментари Харесай

Помните Ли Живко Кючуков, Който Преби Безмилостно Пенсионерка! Няма Да Повярвате Какво Реши Съдът!

Това е заключението на тройната съдебно-медицинска експертиза, направена от психиатрите в затворническата болница в Ловеч, заяви " Бургас Инфо ".

Бруталната офанзива стана на 9 май към 15.30 ч. на автобусната спирка до блок 61 в кв. " Изгрев ". 72-годишната Виолета К. чакала рейс, когато е изритана грубо в гърба от млад мъж. При рухването си на земята пенсионерката е получила фрактура на таза и е настанена в болница. От полицията в града оповестиха, че нападателят - престъпно проявеният Живко Кючуков от Бургас, е бил арестуван за 24 часа и е направил цялостни признания.

По-късно обаче юристът на Кючуков настоя клиентът му да бъде проучен, защото страдал от параноидна шизофрения.

Заключението на специалистите от Ловеч обаче дава " зелена светлина " за начало на наказателния развой против бияча. Очаква се до месец да е подготвен обвинителният акт и казусът да бъде импортиран за разглеждане в съда.

И към сегашния миг Живко е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Възстановяването на 72-годишната Виолета К. пък ще отнеме най-малко половин година, споделиха още след нападението лекарите в Бургас. Ако Живко Кючуков бъде приет за отговорен, може да получи до 10 година затвор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР