Това е твоят човек. Правилният. Не си очаквала, че нещата

...
Това е твоят човек. Правилният. Не си очаквала, че нещата
Коментари Харесай

Ще срещнеш мъж, който ще ти покаже, че любовта може и да не боли

Това е твоят човек. Правилният. Не си очаквала, че нещата сред вас ще се стигнат до тук. Толкова надалеч. Щастлива си с него. Защото той е специфичен за теб. И ти си специфична в неговите очите. Най-добрата. Най-красивата. Защото сте родени един за различен. Отредено ви е да бъдете дружно. Да, трябвала си да срещнеш този мъж, с цел да повярваш още веднъж в любовта. И в чудесата, които ни чакат, някъде покрай отчаянието.

Той е мъжът за теб. Той е този, който държи крепко ръката ти. И в никакъв случай няма да я пусне. Той е този, който ти потвърди, че същинската обич съществува. Тя е тук. Сред нас. Просто ние отхвърляме да я забележим. И да повярваме в нея.

Любовта не е огромна философия. Нито срещата с верния. С този, който освен желае да бъде част от живота ти, само че и държи да те направи своя законна брачна половинка. Да свържете любовта си пред Бог. И пред всички хора, които ви обичат.

И когато срещнеш този мъж, ти самата ще го усетиш. Че е той. Правилният. Този, който ще остане. И ще ти покаже, че любовта може и да не боли.

Представяме ти някои от знаците, които демонстрират, че той те обича същински и желае да се ожени за теб.

 Не осъжда предишното ти

Знае всичко за теб и твоето минало. За грешките, които си допускала и стотиците неправилни решения, които си вземала. Знае, че не си безгрешна, само че все пак те обича. И желае да бъде с теб. Вярва в теб и в това, че през днешния ден си доста по-добър човек, с който желае да прекара остатъка от живота си. Знае за всичките ти някогашни сътрудници и мъже, с които си била. Дори и да се скарате, в никакъв случай не загатва нито дума за твоето минало. Нито те съди за него. Приема те и няма проблем с това.

Иска да научи всичко за теб

Той желае да научи всичко за теб до най-малката детайлност. От обичания ти цвят до най-голямата ти фантазия. Може и на моменти да наподобява леко скучен, само че не му се сърди. Толкова доста те обича и желае да те опознае добре. Все отново би трябвало чудесно да познава дамата, която скоро ще се трансформира в негова законна брачна половинка.

Иска да научи по какъв начин минава един твой ден, какво те стимулира, от какво се страхуваш. Инвестира доста във вашата връзка, надяваме се да не е на вятъра.

Чувства се подготвен за брак

Няма идеална възраст за съществено обвързване. Възрастта няма общо със зрелостта и готовността на един мъж да се ожени. Не става въпрос за години, а за чувство. Усещане, че тя е твоята жена и не си представяш живота си с друга. Усещане, че към този момент си подготвен да поемеш отговорността, която бракът носи със себе си. Усещане, че може да се грижиш за още един човек, с изключение на за себе си. Че си подготвен да създадеш семейство.

Може да си на 30 години и да се колебаеш, само че може да си на 20 години и да го искаш повече от всичко.

Ако той ти приказва за брак и семейство, бъди сигурна, че към този момент е подготвен за това. Защото никой мъж не произнася тези дума на глас, без да ги е осмислил и в действителност да го желае.

Обича да приказва за бъдещето с теб

Този мъж, който желае да си част от живота му, ще те включва във всички бъдещи проекти. И освен за идния уикенд или утрешното празненство, само че и за идващите 10-15 години. О, да! Той е вдлъбнат по теб и към този момент мечтае за общ дом и деца, с които да го дариш.

Започне ли да ти приказва за бъдещето и да включва и теб – не се колебай. Ти си неговата годеница и доста скоро ще получиш предложение за брак.

Иска мнението ти

Този мъж се интересува от твоето мнение непрекъснато. За него то е доста значимо и го почита. Винаги се допитва до теб, както за дребни неща, по този начин и за по-важните. Прави всичко това, тъй като той постоянно избира да споделя „ ние “, а не „ аз “. Смята, че сте едно цяло и в никакъв случай не мисли единствено за себе си.

Той гледа на теб като на значим човек в неговия живот, с който желае връзка в дълготраен проект и желае да има общо бъдеще с теб. Ако не беше значима за него, нямаше да се интересува нито от мнението ти, нито от теб самата.

Говори за деца

Стигаме и до един от най-важните и съществени знаци, които издават, че сигурно този мъж желае да има връзка с теб. Стигне ли се до тематиката за децата – да, ти несъмнено си доста значим човек за него. Щом той е избрал да бъдеш майка на децата му, този човек те обича с цялото си сърце.

Мъжете не обичат да приказват за семейство и деца, когато не са подготвени. А в случай че не те приема съществено, в никакъв случай не би загатнал нито дума за това.

Бъди уверена, че той повече от всичко желае да станеш негова жена. И доста скоро ще чуеш думите „ ще се омъжиш ли за мен “. О, толкоз е сладко!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР