Това е седмицата на Свети Валентин. Каквото и да се

...
Това е седмицата на Свети Валентин. Каквото и да се
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 10 – 16 февруари

Това е седмицата на Свети Валентин. Каквото и да се случва в любовния ни живот ще се почувстваме по-интензивни и буйни под светлината на Луната на Скорпион. Наближава и назадничав Меркурий на 17 февруари, само че неговата сила ще стартираме да усещаме няколко дни по-рано. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако се намирате във връзка, то ви чака една вълнуваща любовна седмица. Луната в Скорпион ще се движи през вашия 8-и дом на интимността, като ще направи половия ви живот повече от забавен. Но при положение, че сте в спор с половинката си, премълчаването на това, което желаете да споделите може да докара до комплициране.

Телец

Не по-малко вълнуваща ще бъде любовната седмица за Телците. Ваш другар може да заявява своите усеща към вас и това да ви напрегне и обърка, изключително в случай че не изпитвате същото към него. Не се поддавайте на операции, единствено тъй като не може да отговорите на възприятията му и не желаете да го нараните. Обвързаните представители на зодията ще се радват на прелестни дни и буен Свети Валентин.

Близнаци

Марс ще окаже въздействие върху вашия 8-и дом на интимността. Ако имате половинка до себе си, ще можете да задълбочите връзката си. Няма да се страхувате да разкриете вашите слаби страни, както и своите физически и прочувствени потребности. Така ще се сближите още повече, което ще ви накара да се почувствате в действителност щастливи. За необвързаните Близнаци, позицията на Марс може да усили капацитета за удовлетворяваща полова среща с някой по-възрастен или по-млад от вас.

Рак

Тези от вас, които ще честват Деня на влюбените, сигурно ще почувстват любовта по важен метод. Луната ще бъде във вашия същински любовен бранш, добавяйки повече романтика. Чувствата ви ще бъдат споделени. В края на седмицата Марс ще окаже въздействие върху партньорския ви бранш. Освен че сред вас и половинката ви ще има повече пристрастеност, допустимо е и да зародят спорове. Помислете си добре дали си заслужава да водите борби.

Лъв

Марс се движи през вашия бранш на романтиката тази седмица, по тази причина е значимо да се възползвате оптимално от тази удобна позиция. Тази планета ще ви донесе нови благоприятни условия за запознанства и удоволствия. В неделя, Меркурий ще навлезе в ретроградна фаза, което може да обърка вас и половинката ви малко повече, що се отнася до финансите.

Дева

Обвързаните Деви ще слагат под подозрение коректността на половинката си. Той или тя може да ви лъже за нещо, да пропуща информация. Възможно е да се наложи да вземете решение и това да не е елементарно. Необвързаните Деви ще се радват на поддръжката на Марс, движещ се през бранша на романтиката им. Това ще добави повече пристрастеност в любовния ви живот.

Везни

Обвързаните представители на зодията евентуално са имали различия с половинката си в последните седмици, като „ отговорен “ за това е Марс. Но през тази седмица, Марс ще ви помогне да разрешите някои различия и да станете по-мотивирани по отношение на това да затвърдите вашата връзка.

Скорпион

Луната ще бъде във вашия знак и може да очаквате един прелестен Свети Валентин, в случай че имате обичан човек до себе си. Необвързаните скорпиони може да потънат в тъжни мисли. Не се поддавайте на този капан. Съсредоточете се върху връзката със себе си. В неделя Марс заема своята ретроградна позиция и някогашна половинка може да се завърне по някакъв метод в живота ви. Наистина ли желаете това?

Стрелец

Стрелците ще усетят пристрастеността в любовта, с помощта на Марс. Ако има човек към който изпитвате мощни страсти, може да извършите ход към него. В края на седмицата, когато Меркурий стартира своята ретроградна фаза, са вероятни различия с половинката. Ще отнеме време, с цел да ги разрешите.

Козирог

Марс ще ви даде невероятна мощ да постигнете всичко, което желаете. Тази планета ръководи и секса и либидото, което ще направи интимния ви свят още по-вълнуващ. Единственият проблем може да се окаже ретроградният Меркурий, който може да наруши връзката ви. Нови запознанства може да се окажат сложни, само че пък в спалнята ще е горещо.

Водолей

Някои от вас може да се почувстват по този начин, като че ли са изгубили мотивация. Възможно е да жадувате за някои неща във връзката ви, само че да не ги споделите с обичания човек. Е, нещата с връзката няма да станат по-лесни, защото ретроградният Меркурий ще наруши връзката ви. Отделете време за романтика, това ще ви помогне да презаредите.

Риби

Седмицата може да стартира объркващо за Рибите. Не е изключено да се борите с несигурността във всички области на живота си, само че най-много в персоналните взаимоотношения. Важно е да не криете вашите страсти от половинката ви. И въпреки всичко е седмицата на Свети Валентин, отдайте се на приятни мигове./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР