Това е нелепо, една от многото фалшиви новини. Това заяви

...
Това е нелепо, една от многото фалшиви новини. Това заяви
Коментари Харесай

Веселинов отрича, че през Каракачанов Борисов плаща на САЩ каквото поискат за подкрепа

Това е неуместно, една от многото подправени вести. Това съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов по отношение на визитата на вицепремиера и министъра на защитата, където се срещна с американския си сътрудник Марк Еспър.
Веселинов отхвърли, че ръководството на Бойко Борисов желае да купи още 8 F-16 „ на каквато и да е цена ”. Не може с половин ескадрила да си пазим небето, добави той пред Нова телевизия. Според него, за вторите 8 самолета ще има отстъпки, защото към този момент сме клиент и че диалозите ще продължат още най-малко 2 години.
 Правителството утвърди спомагателен разход от 100 млн. лева по бюджета на МО Правителството утвърди спомагателен разход от 100 млн. лева по бюджета на МО
Правителството утвърди спомагателни разноски по бюджета на Министерството на защитата за 2020 година в размер до 100 млн. лева за създаване...
Никой не има намерение да натрапва на българското общество конституция. Отворихме дебата, заключи Веселинов самодейността за изменение на главния закон на страната. Той разяснява и подигравките, че Елена Пешева влиза във Временната комисия за конституцията, откакто се е занимавала с еротични танци. Тази комисия има за задача да каже може ли Обикновено Народно заседание да промени Конституцията в избрани параметри или не.
Умишлено се насажда тезата, че това Народно заседание ще се занимава с Конституцията, продължи Веселинов, откакто му беше напомнено, че съгласно „ Алфа Рисърч ” доверието в Народното събрание е 7%, а в края на мандата на Жан Виденов е било 11%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР